Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hatırlarsan söyler misin canım, ben Hematoloji’ye gitmedim çünkü.
Bana kadın doğumcu verdi iğneyi.

En azından bu tahlili yapmak istiyorum derim.

.
söylerim cnm ama hematoloji doktorunun baktığı değerler kadın doğum için önemli değil.hemtoloji doktoru da gebelikle alakalı olduğu için bakmıyor değerlerime kendi sağlığım için bakıyor..

tmm cnm söylerim..
bu arada bende bugün doktoruma sordum detaylı ultrason için hastanenin radyoloji doktoruna gönderiyorum dedi ama istersen dışarıda da baktırbilirsin dedi. fiyatta aldım aklımda olsun diye 1270 tl senin o akraba demekki başka işlemde yaptırmış.sanırım senin gittiğin doktora giderim.perinatoloğa gitmek daha mantıklı geliyor bana...

Ooooo, tatildesin demek kuzu.
Çok iyiymiş yaa.

Unutmayacağından eminim zaten.

.

Ah benim annemde yakın olsa keşke

MC06 yaa benim eşim ve kizim aslan bu kixol f
Kesinlikle öyle insan özellikle kayıptan sonra acziyetini anlıyor. Aslında elimizde bişey olmadığnı. Hakikaten verenin Allah olduğunu.

Neden çocuk yapmıyorsunuz? Sozunun altinin ne kadar bos olduğunu.

Hele hamilelik tamamen tefekkür ben şuan çok mutluyum ama daha çok tefekkür halindeyim.

Ben evimde otururken onun bağırsakları oluştu pankreası safra kesesi benim aklıma gelmeyen herseyi içimde varoluyor ve benim bilinçli olarak zerre katkım yok buna

Allah 'ın yoktan var etme, karnında bi bebek yaratma plani çok yüce.

Ne bileyim bitkiler gibi topraktan çıkabilirdik ama O böyle istedi sistemi bu. Böyle bakınca hayata değer katıyor insan . Normalleşen duygulara böyle bakmak kişiyi derinlestiriyor.

Rabbimize sonsuz şükürler olsun hepimize bu duyguyu nasip ettiği için

Her ay test sonucuyla ağlayan canı yananlara Rabbim en hayırlı neticeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…