Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canim almanyadayim meydanda olsada soylemez burdaki doktorlar yilbasi heycani sevinciyle ondan iyi tarafina denk geldi bence
Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla kucaklarımıza da alalım. Cinsiyet isin espri kısmı tabi . Ama eskiyi düşününce kadınların kız bebek doğurdu diye çektiği işkenceler bebeklere edilen eziyetler. Yine yok değil ama en azından daha az o cahil kafalar.

Çok iyi yapmış doktorun size de yılbaşı hediyesi işte. Ona göre planlar başlar

Amin canim en onemlisi saglikli olmasi hayirli evlat nasip etsin hepimizede kaderleri güzel olsun insallah aynen iyi oldu beklemedigimiz bi anda güzel bi hediye oldu

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Dualarınız için de Allah razı olsun canım. Evet zor kısmı atlattım hemşire iyi kurtardın dedi :) bundan sonra İnş herşey daha iyi olacak desteğiniz için çok saolun kızlar

ewt sarı akıntım geçmedi cnm daha çok bu sebepten dolayı gittim.bel ağrımda devam etti.. ama bel ağrısı denkte gelmiş olabilir o haftalarda gebelik kaynaklı bel ağrısı da olmuş olabilirdi..
Bel ağrısı bende de var. Eee kültür temiz çıkınca sarı akıntı ve bel ağrısıyla devam mı ettin peki ilaç gerek yok demişler ya canım . Çok sordum ama bende yaşıyorum o yüzden

günaydınnn

ohh iyi yaptım boşver bu dönem kafan rahat artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…