Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bazen erkekler kadın yöneticilerden daha anlayışlı oluyor hersey istediğin gibi gider umarım :)

Soldaki erkek zaten kuduruktu elini ayağını hep oynattı

Sağdaki kız olan şimdiki erkek dediği uyuyordu doktor amcası uyandırıp cinsiyeti incelemeye çalışıyordu

Çikolata yiyince oynamio mu icimizdekiler
Benimki kollarını ayaklarını oynatıyordu. Ekrandan kocaman duruyor ama minnacikkk

Ay tabi iyisi vardır elbette bana hep anlaşamadığım çıktı belki Yengeç-İkizler ilişkisi sıkıntılıdır

Öyle valla bende hala kesin kız diyemiyorum çünkü kendini göstermedi bizimki doktor uğraştı biraz sonra gördüm kız dedi ama yine de kesin diyemiyorum hala zaten önemli olan sağlıklı olsunlar dimi :)
Evet bizim zipirlar şimdiden burçlarının özelliklerini taşıyorlar, çok kararsızlar
Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Benimki kollarını ayaklarını oynatıyordu. Ekrandan kocaman duruyor ama minnacikkk

ben dün iki çikolata bi vişne suyu gömdüm bana mısın demedi benimki sevmiyo demek ki

sonraki gidişte acılı yiycem bakalım belki bizimki de böyle bi değişiktir

ben dün iki çikolata bi vişne suyu gömdüm bana mısın demedi benimki sevmiyo demek ki

sonraki gidişte acılı yiycem bakalım belki bizimki de böyle bi değişiktir
Ben aç gittiğim zaman daha hareketli oluyordu. Çikolata yiyip gittim uyuyordu

Çikolata yemedim ya canım istemedi

Evet ya ultrasonda sanki kucağına girecek boyutta ama toplasan elin kadar yoktur

Ay tabi iyisi vardır elbette bana hep anlaşamadığım çıktı belki Yengeç-İkizler ilişkisi sıkıntılıdır

ben de oğlak burcuyum ikizler erkeği ile anlaşamıyorum hep kavga ediyorum
burç yorumlarında da Oğlak anne ikizler bebek deyince çatışma diyo Allah yardımcım olsun

Verdi Kız anaları kapatın gözlerinizi çekeceğiniz var benden

Eklentiler

• IMG-20211224-WA0010.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benim burda sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
İşte bu Bugün çok daha iyisin gibi hissediyorum tatlım. Nasılsın?
Benim çocuklarımın babasina çakıcam bir tane kesin erkek üremesi onlardan geliyor kendileri 6 erkek kardeşler
Kız her türlü çakabilirsin. çocuğun cinsiyetini zaten baba belirliyor. Ben çalışma döneminde hep tehdit ettim eşimi Y genine sahip çık ağzını burnunu kırarım diye Nasıl yaptıysa başarmış ya denk geldi ya korkudan
Kız sen burda kaç tane ikizler erkeği anası var biliyor musun?

Çok şükür canım bugün daha iyi taburcu edecekleri zamanı bekliyorum

Eşimde hamile kalmadan önceydi sanırım rüyasında görmüş senin kızın olmayacak sende X yok demişler oğlum oluyordu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…