Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben kesin emin değilim belki kordonu benzetti

Hayirlisi olsun ya inşallah huyu suyu güzel olsun sağlikli olsunlar da

Her şeyin bir zorluğu elbet var

Çok teşekkür ederim bakayım bir belki yardımı olur tavsiyelerinin

sweetgirlcandy ben bugün demir olayını sordum sağlık ocağında hemşire demirin fazlası da zarar dedi. Sonuçlara bakalım olmazsa dozunu azaltiriz yada keseriz dedi.
Yani her şeyin fazlası zarar bana içme dedi bulantı var deyince bi dahaki gittiğimde verecek ya o zaman diycem dozu az olabilir mi yüksek diye.

Bence ikizler kadını sıkıntılı
Aaaaa ne kötülüğünü gördünüz ikizlerin mis gibi hatunum elim dilim heryerim kuvvetlidir maharetli olur ikizler kızları sevin bizi buarada ıkizler erkeği daha dönek olur kızı benim kendim ve tanıdıklarım çok oynak değildir ya yükselenim aslan onada çok uyarım ama severim ben ikizler olmayı
Böyle içimde sanki bisey geriliyor saniyelik oluyor ama bugün cok oldu bu hissiyat
Darısı sizlerin başına
bende yatıp dınlediğim zaman semsert oluyo bianda orda toplanıyo hopp kayıyo sonra kızçem çok şükür ama sonraki haftalardaki kadar düzenli hissedilmiyo tabi tekme kadar net hareletleri yok benide 3.olduğu için hissediyorum o olduğunu

Bel ağrısı bende de var. Eee kültür temiz çıkınca sarı akıntı ve bel ağrısıyla devam mı ettin peki ilaç gerek yok demişler ya canım . Çok sordum ama bende yaşıyorum o yüzden
bel ağrım ve sarı akıntım bir kaç gün daha devam etti sonrasında kesildi cnm..
yok cnm ne demek birbirimize sorup öğreniyoruz çoğu şeyi burada

Ayy ne güzel ya, Ben bugün hissetmeye başladım ve sık sık oluyor. Çok güzel bir duygu artık bebeğim ben seninleyim diyor

Hoşbulduk :) dün kontrole gittik doktorumuz %95 kız dedi inşallah kız olacak bir sürpriz olmazsa
Sizin cinsiyeti belli mi
Bizim grupça cinsiyet muamma, kız dedikleri erkeğe döndü erkek dedikleri kız benim de kesin değil 2 farklı doktora gittim ilki erkek dedi diğeri kız. Bir sonraki kontrole kadar kesin bisey diyemiyorum

ayy maşallah cnm sağlıkla ilerlesin inşallah

Canım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmeden
bakalım cnm bir radyoloji doktoru da önerdiler bana rizede ismini söyleyecekler birde onu araştıracağım ona göre karar vereceğim seda hocaya şuan daha yatkınım..

Bizim grupça cinsiyet muamma, kız dedikleri erkeğe döndü erkek dedikleri kız benim de kesin değil 2 farklı doktora gittim ilki erkek dedi diğeri kız. Bir sonraki kontrole kadar kesin bisey diyemiyorum

Öyle valla bende hala kesin kız diyemiyorum çünkü kendini göstermedi bizimki doktor uğraştı biraz sonra gördüm kız dedi ama yine de kesin diyemiyorum hala zaten önemli olan sağlıklı olsunlar dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…