Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben dün iki çikolata bi vişne suyu gömdüm bana mısın demedi benimki sevmiyo demek ki

sonraki gidişte acılı yiycem bakalım belki bizimki de böyle bi değişiktir
şöyle bol acılı adana yanına da bir acılı şalgam iç Muhtemelen dans eder
Eşimde hamile kalmadan önceydi sanırım rüyasında görmüş senin kızın olmayacak sende X yok demişler oğlum oluyordu demişti
Bakalım rüyası çıkacak mı

Evet bizim zipirlar şimdiden burçlarının özelliklerini taşıyorlar, çok kararsızlar
Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

ikizler oluyor sanırım bizimkiler valla biraz öyleler sanırım :)

bir sonraki randevuyu bekliyoruz artık insan sürekli görmek istiyor valla

siz hissetmeye başladınız mı hiç hareketlerini falan 16. haftadan sonra olabilir yazıyor bazı yerlerde çünkü

Az yukarılara bak canım yazdım biraz önce , bende bugün hissetmeye başladım artık hareketlerini 2. Çocuk olduğu için erken hissettim
Sen hissediyor musun ?

Bakıyor canım ben hepsine baktırttım.Belirtmen gerekiyor tamamına bakın diye.

ahahaaa anlaaattt
Her şey çok güzel dedi çok yolundaymış bu rahim ağzı uzunluğu mu da sordum her şey yolunda dedi
3. Doz aşını beklemeden hemen ol dedi
Tetanoz 1 dozun varsa 2. Dozunu da ol dedi
3 kere baktı erkek mi diye eşim inanamadı çünkü kız istediği için
Detaylı ultrason için 20. Haftada dedi
Bu arada 16+4 olmuşum normalde 15+6 olmam gerekiyordu. Geç döllenmeydi yakalamış gününü
Hayırlı olsunnn canimmm
Ayyy teşekkür ederim kuzum
Yaaaa gözün aydın
Heyecandan ölüyorum

Az yukarılara bak canım yazdım biraz önce , bende bugün hissetmeye başladım artık hareketlerini 2. Çocuk olduğu için erken hissettim
Sen hissediyor musun ?

Evet gördümm ya çok güzel bir duygu

Ben bi kaç gün önce göbeğime dokunurken böyle minnacık bir pıtpıt hissettim hatta eşime çığlık attım hissettim diye bana göre bebişimdi ama bilmiyorum öyle hissettim sanki tekme gibi değil de değişik bir his

çakmaktan başımıza geldi zâten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…