Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Duydun mu B basiliferd , torun da bakmaz bizim kız.

Bence B Bonncuk u seç.

Hem bak mavi göz geni de var onda.

.
Ahahaha hiç uğraşamaz hatta sütün yok der kızına psikolojik baskı bilem yapabilir
Bak bide çok daha fazla ağaçta var bahçede hangi meyveyi istersen organik beslenir kızın

Empati yaptım.

Şimdi yarın kız derse bana mavi gözlü bir damat hoşuma gider açıkçası.

.
Canooo benim kızı gördün benimle alakası yok renk bakımından
Oğlanda renkli gözlü olma olasılığı daha fazla babamızda renkli gözlü ama görümceme benzerse buda esmer olabilir

Ahahaha hiç uğraşamaz hatta sütün yok der kızına psikolojik baskı bilem yapabilir
Bak bide çok daha fazla ağaçta var bahçede hangi meyveyi istersen organik beslenir kızın

Oooo, tam bir müko kayınvalide adayı var burada.

Açılın genjler.

Bu gidişle biz zor evlendiririz oğlanları.

Şimdiden bahçeye meyve ağacı dikmeye başlayalım.

.

Kızlarr yaa aranızda sağ kalça kasık ve bel ağrısı varmı ?
Bende canım daha doğrusu şöyle anlatım. Hamileligin erken dönemlerinde sağ kalçanın ordan bacağa doğru bir ağrı saplaniyordu yürüyemez oluyordum. Şimdilerde geçti ama hala orda sanki bir yer etmiş gibi hani vücudun biyere çarpar morarir da üzerine basınca ağrır ya o şekil orda kaba et yerinde oynayınca ağrı yapior. Saplantılı ağrı yerini o ağrıya bıraktı.

Aynenn hele yürürkenn kalçam acayip kramp veriyorr ya

Oooo, tam bir müko kayınvalide adayı var burada.

Açılın genjler.

Bu gidişle biz zor evlendiririz oğlanları.

Şimdiden bahçeye meyve ağacı dikmeye başlayalım.

.
Tamam bizim Antep'te de fıstık ağaçları zeytinler cevizler var. Yağ kuruyemiş memleket ten meyveler kv den gul gibi geçinip giderler

Muhabbet çok güzel, lakin 8 saat sonra hastanede olmamız gerektiğinden ben yavaştan kaçayım kızlar.

Hepiciğinizi öpüyorum, yarın için dualarınızı bekliyorum.

.
Güzel haberlerle gel canooo unutmazsanbeni etiket yap yarın çok bakamam sanırım
İyi uykular

Aynenn hele yürürkenn kalçam acayip kramp veriyorr ya
Cotton benim felaket dereceydi kuzum yani yuruyemiyordum hatta ayak parmaklarımi oynatirken de saplaniyordu bıçak gibi. Ben fizik tedavi ye gittim hicbisey yapamam dedi. Bı kac hareket verdi. Bir de krem vermisti.onu da çok az kullandim. Onları bulup atayım sana ama ben çok az denecek kadar yaptım. Bir hafta sürdü. Umarım sende ki daha kısa sürelidir

Hadii yaa canımm benimm daha kötü olmussun umarım fazla sürmez yanii arada kasıklarımda kramplar oldu bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…