Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tamam canımm o zamana kadar geçmezse söyleriimm ben
Aynen genelde magnezyum eksikliği diyorlar inşallah geçer de gerek kalmaz kuzum ama dediğim gibi benimki yer etti ama şükür sıkıntı yaratmıyor . Eğer o kadar sancılı geçiyorsa muhakkak doktorunla iletişime geç ben magnezyumu sorduğumda daha çok erken demişti bebek magnezyuma bu dönemde ihtiyaç duymaz demişti. Mg a 7. Ayda ihtiyaç duyuyormus bebek.

Benim erkek kızmıș ya meğerse
@My-little-bird e kız demişti kendi doktoru, perinatolog erkek demiş bugün gittiği başka doktor da yine kız demiş
Aaa bi karar versinler canım
Evet ya %90 dedi heralde doğrudur eşim inanmıyor detaylıya kadar inanmam ben diyor

Değişenler falan çoğu da tabloda hiç yok aslında erkek fazla da
Kız evlat başka ya Rabbim 2. Lerde bizede nasip eder inşallah

aaaaa öylemiii bu ozaman sanırım yer ediyorr bebişimm pek sancılı geçmiyorda ara ara ağrıyor sag belim sadece kalçamda yüruyünce hareket edince kramp giriyor

Doğru ben kendim önceden almıştım 5 damlaydı o da

İyi sevindim dedim 9 damla benim 2
Ben de d vitamini kullanıyorum sprey li olanı hamilelikten önce de kullanıyordum Dr. Bitsin o devam et demişti aklıma geldikçe spreyle bı kere sikiyorum ama hamilelik sürecinde iki kere de devit 3 verdi kapsül kırıp bir tane verdi
Ayy bende Ocak 15 te Bursa'ya gecicem isallah perintolog Bursa'dan ayda iki kere geliyor bodruma gelince yaptiirisin demişti o zaman ben Bursa'ya gidince haftam uyarsa ona gidem baya uygunmus

Bide boncukla baldan Madame birbirine çocuk everdi beşik kertti galiba senin erkek benim kız bır yarım Bursalı sende bursadasin bizde mi öyle yapsak napsak canım Bursam burnumda tutuyu

Canım sende mi bursamdansin

Reactions: kdv
merhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı doktor bi acıklama yapmadı ikiz olma durumu varmıdır size nasıl kahıt vermişlerdi hatırlıyormusunuz

Benimde aynı gebeliğin başında haftalarca ayaklarım ısınmadı 2 çorapla bile erkek diyorlardı

Aha benim iç bacak da öyle morarmış gibi sanki. Allah Allah ne ki bu

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Tek yumurta ikizi de olabilirler bilemiyorum. Doktora sormanız daha doğru olurdu.

Aha kız anası atağa geçti

Ikiz olsa söylerdi. Farklı yerlerden ölçmüştür belki keseyi ondan öyle yazıyordur

Canooo benim kızı gördün benimle alakası yok renk bakımından
Oğlanda renkli gözlü olma olasılığı daha fazla babamızda renkli gözlü ama görümceme benzerse buda esmer olabilir

Ben bu mesajı kaçırmışım.

Evet, kızın sana çok benzemiyo ama senin gibi o da afet maşallah.

Azıcık benzesin görümcene zaten.
Esmer mavi gözlü bir oğlan daha da güzel olur.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…