Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy öyle şeyler vadetmişsin ki neden olmasın yani kızımı da ikna etmek lazım yalnız gönlü olmazsa olmaz
Doğum sezaryen olacaksa aynı güne ayarlayalım
Küçükten kaynaştıralım sevsinler birbirlerini

Şimdi
sen söyleyince hatırladım benim de ekim başı ayaklarım acayip üşüyordu işyerinde, bir de ellerim hep buz gibiydi. 2 hafta sonra öğrendim gebeliği. Çin ve ramzi erkek diyordu bana da bakalım bu da tutacak mı yoksa teoriler çürüyecek mi

Bende gece 2 de corbaciya gidip beyran yedim bol sarımsaklı çocuk dedi kesin bu ana yine bizi yakma niyetinde

Cinsiyet belli değil mi şuan.. bide demir değerim yüksek çıkmıştı ama aklıma zerre gebelik gelmemişti. Donmak ama nasıl donmak benimde eylül ekimde daha soğuk bile yoktu o zaman. Nette baktim çoğu erkek doğurmuş üşüme olan. Ama kız az da olsa var. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bende gece 2 de corbaciya gidip beyran yedim bol sarımsaklı çocuk dedi kesin bu ana yine bizi yakma niyetinde
Ye kuzum ye can da mutluluk da boğazdan gelir damak tadı oluşsun bebelerin de şimdiden
Sezaryen canım oldu bu iş ozaman
yarın özelden yaz detayları konuşalım. Çiçeği çikolatayı alın gelin ya da çikolatayı boşver vişne yeter vişne seviyor bizim küçükhanım

Evde idrar testi 3 gün geçtiyse sonuç verir test yapın daha güvenli sonuç verir. Yalnız alırken iki adet alın nolur nolmaz.

İkizler bebesinde atasözü de felegini şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…