Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bu gideceğim doktor perintolog değil ama sanırım kuzu bilgin olsun galiba radyoloji uzmanı ama emin de değilim ben paylaşayım numarasını seninle. Doktoruma iyi birisi olsun diyince alanında çok başarılı diyip verdi

Hahahahhahahahahhahahaahahahhahahaha ay olur tabi neden olmasınnnn kız bulamayacağım valla oğluma aldım gitti kızını

iyi geceler kuzucumm alarm kur video çekicem diye unutma sakın

Eşimi tembihledim bu sefer, doktordan izin iste ve kayıt al dedim.

Ne dedi tahmin et.

Niye?

Niye mi dedim, izler izler dururuz 3 hafta.

Ruhsuz bunlar yaa, bebeyi doğurup kucaklarına vercez bi de.

.

sweetgirlcandy nin dediği gibi, bana da iki farklı yerden keseyi ölçmüş gibi geldi.

İkiz olsa iki kese gördüm derdi bence.

Hatta bebek oluşmadan önce iki kese tek ultrason kağıdında görünebiliyor zaten.

.

Ay hem adaşım hem burçdaşımsın
Boğa burcu boğazına düşkündür arkadaşlar lütfen

Eşimi tembihledim bu sefer, doktordan izin iste ve kayıt al dedim.

Ne dedi tahmin et.

Niye?

Niye mi dedim, izler izler dururuz 3 hafta.

Ruhsuz bunlar yaa, bebeyi doğurup kucaklarına vercez bi de.

.
Ay böylelerine çocukta vermicen hahahahah
Ver biraz çocuğu dediğinde niye dicen hahahaha
Canancığım güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle

Canım sende mi bursamdansin
Evettt ama ben uzağa evlendim aslında bodruma evlendim guzel ama annem babam ablam herkes Bursa'da yani altın kafese de koysalar gene de Bursam derim
Aha kız anası atağa geçti
Şimdiden altın yapmak lazim pahalilaniyo ancak olur bu gidişle

Kızıma ona göre baksın dr.a deriz ama burnu çok tatlı her seferinde burnunu çok seviyoruz gerisini bende daha goremedim

Ay onun yeri güzeldir

Kızlarım günaydınnnnnn civciv aktif olmaya karar verdiiii :)
Benim diş etim şişti ya.. kaç hafta oldu geçmiyor ne önerirsiniz?
Biz randevuya eşim yüzünden gecikeceğiz sanırsam 1 saat yol var daha hazır değil. :)))

Benimde şiş ama ağrı yapmiyor mesela bı gün unutayım fırçalamayı hemen ağrı yapar bide geriye ittirmeden fırçalamak ama tam fırçalamak gerek tabi ağrısı varsa kızlar drlar diş taşı temizliği yapıyorlar demişti anestezi olmadan acısız oluyormuş onu da deneyebilirsin ben hamile kalmadan önce yapmıştım ondan gitmedim tekrar acı duymadığım için

Dr anlat sana diş muayenesini olabilir diye rapor yazsın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…