Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maşşaaallah tosuncuğa

Aslında gidecektim ama etrafımdaki herkes bende de olmuştu yada birsey yoktur vs diyince birde doktor önemli birsey degil gibi duruyor diyince sakinleştim vazgeçtim. Kanamalı dönemlerimde oldu o sürelerde baya bi ödüm koptu ha bire doktora koştum gece adami çağırıyordum gelsin baksin diye evham yapmayayim dedim. Sonra konuyu gorunce hem yazayim hemde tanışmış oluruz dedim

Teşekkür ederim :) amin insallah hepimiz sağlıkla kolaylikla alırız kucağımıza. Üşütmüş olabilirim evet. Malum soğuklar ve evde biraz soğuk. Dikkat ediyorum ama ne kadar edersen et soğuk yani
En kalinindan panduf aldım ayaklarım sanki buzun içinde yine soğuk evde soğuk 50 de yanıyor kombi sanki kapı pencere açık battaniyesiz oturulmuyor dün dışarı çıktım uzun zaman sonra usutmusum sabaha kadar sancidan uyuyamadım hayırlısıyla bı yaz geleydi kişi seven biri olarak ilk kez yazı istiyorum üstüne üç ay içinde iki kerede grip oldum öksürükten çocuğa bişi olacak sandım biraz fazla evham yapıyoruz galiba Dr gittim çok oksuruyorum çocuğa bişi olurmu dedim güldü kadın bişi olmaz ılık su iç bol bol sakın bitki çayı tüketme dedi bebek gayet korunaklı yerde

söyledikleri gibi ya üşüttün ya da gaz muhtemelen, bu dönem gazlı dönem malum

Bende panduflarla, battaniye gibi kalin hirkalarla oturuyorum. Zaten oda da yorganin altındayim yinede meyilliyim biraz üşümeye. Duşa filan girmeye korkar oldum valla bir an önce yaz gelsede rahat etsek. En azından garipti, üşütmeydi bunlari dert etmekten kurtuluruz :)

Aynen hayırlısıyla geceydi şu günlerimiz valla bana hiç geçmiyor gibi 6 ay nasıl gecicek ben bian önce doğurup kucağıma alam istiyorum böyle zaman geçmiyor belkide eve tıkıldık kaldik ondanda az kendimi iyi hissetsem örgüye basliycam biraz oyalasin benj

Evet sanırım :) öğrenmiş oldum. Neyse hayırlısıyla 7sinde muayeneye gidince iyi olduğunu görürsem paşamin o zaman rahat ederim sonra bir sonraki muayeneye kadar ye kafayı hahah
A bende ayın 7 sinde muayene günüm hadi hayırlısı cinsiyet ogrencez insallh bide özledim yavrumu bı göreyim napıyor

Benim o da yok bebeğimi beklerken milyon tane şey ördüm oyuncagina, dis kasiyicisina kadar.. Kimse beni sorgulamasin malum süre uzundu ben öylee bekliyorum zaman geçsin.. Geçen eşime dedim. Günler cabuk geçiyor ama totale bakinca ay hiç geçmiyor hahah

Bende kabızlık çok çektim. Sıfır hareket ve progestan bileşimi hic iyi olmuyor ahhaha yeni yeni ayaklandim. Bir iki gündür yuruyorum dışarıda. Uzun bir dönem yatmak zorundaydim. Benide perişan etti.
Aynı ben üç ay yattım riskli gebelikti sadece WC ye kalkıyordum yemeğimi çayımı annem önüne getirirdi sofryaa bile düzgün oturmadim üç ayımı doldurdum şükür dedim bu seferde griple imtihanim var kabızlıkta başta yoktu bende şimdi olmaya başladı su içemiyorum ilk zamanlar çok içerdim şimdi midem bulanıyor artık

Maaslalh ben daha başlamadım ya evden çıkamadım düzgün ip alamadım bklm cinsiyeti bekliyorum birazda ona gore ip rengi modeli secicem

Rabbim böyle olanlara kolaylık versin insan yatmaktan bıkıyor. Ne gzuel yatiyorsun iste filan diyorlardi bana ama valla yatmaktan her yerim agriyor ve aciyordu. Bi wcye kalkiyordum bende. Ben yine su icmeye ozen gösteriyorum. Bazi günler daha az iciyorum ama çoğunlukla en az 2litre iciyorum yani.

İlk zamanlar bende okşar içerdim şimdi bir litre zor gidiyor oda limon atınca anca içiyorum hayırlısı olsun gerçekten özenen oluyor şaşıyorum millet hamileyken dünya turluyor biz yatıyoruz herkeste bize özenir ben üç aydır hastane disinda evden çıkmadım bide aktif biriyim valla çarşı pazar özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…