Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rapor çıkıyor canım bende kullandım sağlık ocağına gidiyordum aile hekimi dedi rapor çıkart zor olur böyle diye ama bana gerek kalmadı tüp bebek yaptırdım zamandı tutmayınca bıraktım ilacı sen kendi Dr çıkarmıyordu ünv Hastanesi'nde bı Dr gorun ordan yazdır raporu

kızlar oksapara indirim gelmiş 2 kutuyu 600 e alıyoduk 500'e aldık benimkiler büyük kutu

oksapar alanlar varsa bi eczaneden sorun fiyatını indirimliyse alın siz de
Ben 180₺ ye alıyordum vayyy anasını okadar olmusmu yaa uçmuş bu resmenn

Özel hastaneye gitmiştim ben yazamıyorum devlet hastanesinde çıkartman lazım dedi 2 devlet hastanesinde 3 doktora sordum böyle bir şey yok diyorlar çıldırıyorum.

Bende muayeneden sonra ugrar bir söylerim. Artık nasil ilerleyecek bilemiyorum.
Bence muayeneden önce git ilaç fln verirse ona göre Dr danisirsin çünkü Dr vitamin ilaç fln veriyor hepsi aynı anda kullanılmaya olunur bana verdiği demir damlası 9 tana dedi Dr verdiği ilaçlarla 5 düşürdü damlayı iki ilacı bir kullanmamış olursun

Özel hastaneye gitmiştim ben yazamıyorum devlet hastanesinde çıkartman lazım dedi 2 devlet hastanesinde 3 doktora sordum böyle bir şey yok diyorlar çıldırıyorum.
Allah Allah çok pahalı ilaçlar mecbur veriyor benimki tüp bebekdi normal kadın dogumcu yazmıyordu sadece tüp bebek yapan Dr gidiyordum hep onlarda dedi test yapılıyor kullanmak zorunda olduğun raporda çıkınca aylık yada üç aylık olarak çıkıyor raporun

Hmm. Öyle yapayim o zaman. Ama benim kaydim baska yerdeydi. Buraya yeni aldirdim. Muayenden önce buraya gecmis olmuyor. 25 gun mu ne birsey diyordu. Sanirim o da 7sinden sonraya denk geliyor. Eger birsey yazarsa ilac filan kendi doktoruma yazar sorarim olmadi..

Bende Bursaliyim ama istanbula evlendim canim

Reactions: kdv
Yardımın için teşekkürler. 8. aya kadar yazabilen doktor bulurum inşallah :)

Kuzum acı yok ama şiş işte görmekten bıktım şişliği artık sanki ömür boyu kalacak gibi geçmiyo.
Yok yok kalmıyor ama içim rahat etsin dersen bı dış dr. Görün bide dediğin gibi fırçalarken bastır yumuşak fırça kullan ama sakın ters yönde bastırma anlatabildim sanirsam
Benimde isimleri hazır üstelik hamile kaldigim gün bilmeden belirlemistik
Bizimde öyle oldu ama şimdi 3 e çıktı defne ada Asya üçüncüde beğeniyoruz secemezsek kura yapacaz
Bende Bursaliyim ama istanbula evlendim canim
İstanbul'da Bursa arası yine birazcık daha yakın ama neresi olursa olsun uzak olmak bence zor insan annesini hemen dibinde istiyormus 1 saatte ulaşabilecek mesefade olsa keski

Asya benimde kızım olursa koyacağım isim umutAli de oğlum olursa

Mrb kızlar ben burayı sessiz takip ediyorum zor bir hamilelik geçiriyorum bir tane de çocuğum olunca haliyle bakamıyorum. Ben de insülin direnci var. 16+4 olduk bir kızım olacak inşallah. 2 gün önce kontrolde kızım 190 gram geldi ve 1 hafta 10 gün ilerde dedi acaba bunun şekerle alakası olabilir mi

@civcivsin Gugubi hadi güzel haberler verin kızlar
Canım canımm şimdi çıktıkkk, ilk defa gittiğim bir doktordu, çok detaylı inceledi, kalp kapakçıklarından idrar torbasına kadar çok şükür her şey yolundaa veeeee bir erkek daha bunca erkek anası arasında rahatlamadım desen yalan olur

Çok geçmiş olsun.
Siz sanırım bana cinsiyet için kesin erkek demiştiniz ve kendi doktorum yüzde 60 erkek dedi 2 hafta sonra başka doktora gittim oda kız dedi. Hala belirsiz bizim cinsiyet

ohh çok şükür yolunda her şey

Hayırlısı olsuun :) bol erkekli bir konu oldu

Bende pko oldugu icin insülin direnci de var. Ilac kullanıyordum ama hamile kalinca bırakırdı doktor. Bazi zamanlarda şekerle ilgisi oluyor bebekteki kilonun ancak suan icin gelişme süreçleri henüz tamamlanmadi ve hizli büyüdükleri aylardayiz. O yüzden şekere bagli olduğunu sanmıyorum. Yine kadinlar kulübünde bir yerde yazmışlardi sizinkine benzer birsey. O hanıma doktoru ileride gitmesi bu aylarda sorun olan birsy degil demisti. Onun 2 hafta 4 gun ondeydi. Bence sıkmayın canınızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…