Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Seninki de erkeğe dönermiş, artık B Bonncuk cuğumla bakakalırsınız.

.
Ayy deme öylee rndevuma çok var zaten stresliyim bu konuda
Ayyy kesin değilmiydi kız oluşu
19 yaş arayla evlilik cahiz mi kızı veririm artık şartları bana uyarsa
kesin kesin 3 kez sordum dr a kız mı kesin mi diye
Kız 5 yaş büyüğü de var erkek istiyorsan
Ahahaha hiç uğraşamaz hatta sütün yok der kızına psikolojik baskı bilem yapabilir
Bak bide çok daha fazla ağaçta var bahçede hangi meyveyi istersen organik beslenir kızın
Annaaağğğ kız bi uyudum uyandım benim kızdan vazgeçilmiş olmaz ama böyle

Ayy deme öylee rndevuma çok var zaten stresliyim bu konuda

kesin kesin 3 kez sordum dr a kız mı kesin mi diye

Annaaağğğ kız bi uyudum uyandım benim kızdan vazgeçilmiş olmaz ama böyle

-C-A-N-A-N- fiştekledi, benimkinden de vazgeçildi

Bi umut kıza döner diye B Bonncuk 'u kafalıyo duydu tabi vişneleri

gelsin de görelim kız mıymış erkek miymiş

Kızlar çok şükür her şey yolunda.

Bebeğim 13cm ve 126gr. Hala erkek.
B Bonncuk acaba kız olur da oğluna verir miyiz dedim ama maalesef.

Ben de 1 kilo almışım bu arada.

Doktor ilk gösterdiğinde yüzü bize dönüktü, elleri kolları hareket ediyordu oğluşumun.

Sonra sırtını döndü bize. rollercoaster aynı seninki gibi omurgası kürek kemiği çok net görünüyordu.

Tek tek bütün ölçümleri yaptı. Sonra benim böbreklerime ve safra keseme de baktı. Çok şükür, büyük bir taş falan görünmedi.

İlaç protokolüne gelince;

Oksapar, i Mom ve Magzinc’e devam. Haftada bir yaptırdığım Proluton Depot’u bitirelim dedi.

Şimdilik D vitamini vermedi böbrek taşından ötürü. i Mom’da var zaten, o yeterli dedi.

Cilt kuruluğum için bir losyon verdi, adını hatırlamıyorum.

3 hafta sonra bekliyorum dedi.

Perinatolog hastanede varmış, 20-22 haftalar arası tavsiye ediyorum dedi.

Tekrar konuşuruz bu konuyu geldiğinde dedi.

Benden haberler bu kadar.

Şimdi kahvaltıya geldik, güneşli bir İstanbul sabahından hepinize öpücükler gönderiyorum.

ohh çok şükür kaburgasına bakması çok iyi olmuş önemliymiş o

ve erkek diyosun, ben dünkü büyük oyunu gördüm zaten

Gözün aydın canım herşeyin yolunda

olmasına çok sevindim
Afiyetler olsun. Bizim yerimize de tadını çıkar güzel havanın

perinatoloğun hastanede olması da iyi aynı yerde olunca sonuçların doktora ulaşması da kolay olur

Çok güzel haberler bunlar canım benimm çok sükürrr oohhh güzel güzel kahvaltı edin

Hanımlar merhaba şuan 15+3 üm. 6 sene beklediğim bebeğime hamileyim şükür. Allah nasip ederse haziran 12-15 arasi doğum tarihi olacak. Konuyu fark etmemisim. Görünce hemen bende yazayım dedim. 13+5ken erkek ama kesin olarak bir sonraki muayenede cinsiyeti net soylerim dedi doktorumuz. Bu iki gündür karnimda ağrı oluyor ara ara. Kasıklarım değil baya karnım. Sebebini bilemedim. Sizlerde boyle birsey yasadiniz mi? Birde bundan 4-5 gün önce karnım küçülür gibi oldu. Doktora sordum sorun yoktur dedi. Bende gaz olabileceğini düşündüm. Ay düşünmekten kafayı yedim. Yaşayanlarıniz var mi biri beni aydınlatsın

Ee ikizler anasıyım yaaa o 5 yaşta nasıl güzel maşallah yavrummvazgeçmedim kesin değilse alternatif aradım

Hayırlı olsun canım benimde 11 sene sonra oldu biraz sıkıntılı tedavisi bir surecti ama şükürler olsun rabbim yüzümüzü güldürdü Dr bişi yok diyorsa sıkıntı etme usutmussundur ben ne zaman usutsem karnım ağrıyor ve gerçekten artık sebebini ln bu olduğunu anladım ayaklarını ve belini sıcak tut hep ben kansız olduğum icin ne yaparsam yapipm hep buz gibi elim ayağım hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inslalh cunlemizinkini

hayırlı oldun öncelikle

şöyle; göbek bazen çok şiş olup bazen sönük olabilir özellikle sabahları daha sönük akşamları daha şiş oluyor yediklerinden dolayı , ağrı da rahimde kasıkta olabiliyor ama göbeği bilemiyorum gaz olabilir muhtemelen, biz böyle durumlarda bi gidip kontrole bebeği görüp rahat ediyoruz yakınlarda bi hastaneden randevu al görünce için rahat eder

-C-A-N-A-N- fiştekledi, benimkinden de vazgeçildi

Bi umut kıza döner diye B Bonncuk 'u kafalıyo duydu tabi vişneleri

gelsin de görelim kız mıymış erkek miymiş
Hahahahaa şimdi onunkini kız arıcaz
Çok şükürr canım benimm maşallah
Afiyet olsun kuzumm

Ee ikizler anasıyım yaaa o 5 yaşta nasıl güzel maşallah yavrummvazgeçmedim kesin değilse alternatif aradım

B basiliferd bak vazgeçmemiş sen hemen harcadın benim oğlumu

üzülme oğlum bu da gelir bu da geçer, oğlum hayattaki ilk darbesini aldı

Teşekkür ederim :) amin insallah hepimiz sağlıkla kolaylikla alırız kucağımıza. Üşütmüş olabilirim evet. Malum soğuklar ve evde biraz soğuk. Dikkat ediyorum ama ne kadar edersen et soğuk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…