Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyiymiş. Ay bakalim artık. Özledim evladimi. Bir göreyim de rahatlayayim :)
Aynen bende geçen ay çıkıntı var dedi cinsiyetti demedi tam icime kız doğuyor hep hayirlisyla eli ayağı düzgün olsun sağlıcakla gelsin yavrum bende çok özledim şimdi biraz daha büyümüştür kuzum

Günaydın canım Çok sevindim maşallah kuzucuk iyi afiyet olsun

Bende öyleydim. Cok zorlandım. Bu evrelerde. Anca kontrole gidiyordum sonrasi hep yat. Neyseki atlattik şükür. Bende imreniyorum o insanlara. Hic korkmuyorlar vallahi tirim tirim dolasiyorlar coronasi ayri dert, kanamasi ayri dert... Hiic..

Coronadan hiç bahsetmiyorum geçen sene yakalandım rbabim kimsenin başına vermesin o korkuyla asi çıkar çıkmaz iki dozumuda yaptırdım şimdi az da olsa için rahat ama dikkat etmek lazım tabi bizim için iki katı riskli

Bayagi büyümüştür :) erkek bebekte yanilma payi cok olmuyormus ama kizada benzettiyse hafiften o yuzden soylememistir :) benim ilk diye kizada erkegede okeyim zaten isimlerini bile hazırlamıştım

Ya ben olmadim cok şükür ama korkunc birsey. Asilarimi oldum. Yalniz bu sonuncuyu bilemedim ya. Hamileyken korkuyorum. Doktorlar 3 ay sonrasinda sorun yok diyorlar ama bilemiyorum.

hadi gözün aydın canım çok sevindim elhamdulillah Rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağına oğluşunu hayırlı evlat olsun

Kızlar tatlı yeyince erkek, ekşi yeyince kız diyorlar ya. Onun tersiymiș doğru olan. Çoğu sitede öyle yazıyor

Ya da bizim ikizler tersini istiyor
Valla benim icinde tersi cikiyo kizimda tatli yedim hep canim oyle istedi oglumda eksi tuzlu bayiliyom

Kuzum acı yok ama şiş işte görmekten bıktım şişliği artık sanki ömür boyu kalacak gibi geçmiyo.

Ya ben olmadim cok şükür ama korkunc birsey. Asilarimi oldum. Yalniz bu sonuncuyu bilemedim ya. Hamileyken korkuyorum. Doktorlar 3 ay sonrasinda sorun yok diyorlar ama bilemiyorum.
3. Dozu hamileyken yaptırmayı düsünmüyorum ya sonuna kadar gıdım insallh hayırlısıyla sağlıcakla dogururuz doğumdan sonra 3. Dozu yaptırırım

Bayagi büyümüştür :) erkek bebekte yanilma payi cok olmuyormus ama kizada benzettiyse hafiften o yuzden soylememistir :) benim ilk diye kizada erkegede okeyim zaten isimlerini bile hazırlamıştım
Benimde isimleri hazır üstelik hamile kaldigim gün bilmeden belirlemistik

3. Dozu hamileyken yaptırmayı düsünmüyorum ya sonuna kadar gıdım insallh hayırlısıyla sağlıcakla dogururuz doğumdan sonra 3. Dozu yaptırırım
Bende öyle düşünüyorum. Birde sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş hamile olduğunu. Tetenoz aşısı yapıyorlarmış. Hamilelikte gerekliymis.

Bende öyle düşünüyorum. Birde sağlık ocağına bildirmek gerekiyormuş hamile olduğunu. Tetenoz aşısı yapıyorlarmış. Hamilelikte gerekliymis.
Ben hamilelik testimi orda yaptirdigim için kaydım daha ilk haftalardan beridir var 12 de gittim en son demir damlası verdi 16 da bida gidicem oyuzden Dr sağlık ocağından sonra gidiyorum verdiği ilacı Dr gösteriyorum kullanıp kullanmiycami o söylüyor tetenoz asisindan daha bahsetmedi ayda bir mutlaka gel dedi

500 mü kız yazık günah rapor çıkaramıyolar mı sana ücretsiz alırdın hemotoloji kadın doğum kalp camar hepsi çıkarır ben 8 kutu 0.4 lük almıştım hala bitmedi hiç para vermedim
Mesajına denk geldim şimdi. Ben de Oksapar kullanıyorum ama raporu bir türlü çıkaramadım. 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor. Genetikten kan sonucum var kadın doğumculardan rapor istediğimde ilk defa duyduk böyle bir rapor yok diyorlar. Sen nasıl çıkardın raporu? Ödemesini geçtim 1 kutudan fazla alamıyorum 10 günde bir gidip yazdırmam gerekiyor çok zor oluyor benim için

Bende muayeneden sonra ugrar bir söylerim. Artık nasil ilerleyecek bilemiyorum.

Hadi gözün aydın daha da değişmez cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…