Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kesinlikle öyle.

Ben annemi de baba mi da kaybettim. Keske bende cok uzak olsam da telefonda arayınca ulaşsam sesleri olsa. Hele şu dönemde varlıklarını bilsem.yasam varsa umut var gitmek var seslerini duymak var böylesi çok zor

Gözün Aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kocaman olmuş maşallah manzara da süper afiyet olsun

Kızlar merhaba afedersiniz sabah uyandım ve kan geldi açık renkli şuan biraz koyu. Geçen cumartesi de olmuştu doktor muayene etti sorun yok devam ederse progestan ic gece yatarken dedi 1 hafta boyunca olmadı bende içmedim.bu gece icicem Inslallah. Kızlar bi fikri olan var mı ağır bişey de yapmadım bu haftalarda normal mi ki

Gözün aydın canım, çok şükür herşey yolundaymış hep böyle haberlerle gelin ya

Afiyet olsun yarasın kuzuya

Geçmiş olsun canım, kesinlikle ilacını aksatmadan iç dün doktorum dedi en ufak lekelenme dahi görsen bana geleceksin dedi artık ikiz olduğu için mi dikkat ediyor yoksa genel olarak mı dikkat edilmesi lazım bilmiyorum

devam etmemiş o iyi, devam ederse iç demiş,bi bak yine devam ediyo mu, ediyosa iç bence

Geçmiş olsun kuzum. Muayene de olmuşsun çok şükür bir şey yok demiş. Yine de ihmal etme sen doktorun dediğini yap ve geçmezse tekrar git. Zaman zaman kanamalar olabilir demişti benim doktorum da. Devamı gelmez inşallah. Bol sıvı al, sürekli uzan. Ağrın oldu mu peki?

Benimde transferin ertesi günü ayaklarım buz kesti üç çift çorap battaniyenin altında Yine de ısıtamadım.. tutunduğunu oradan anladım zaten bebek annenin kanını çekermiş o yüzden üşüme olurmuş ama erkek bebeğin bunu yaptığını bilmiyorum

Kanama hic bir dönemde normal sayılmıyor ama gebelikte bir sorun yoksa rahim agzindaki artan polip yada kan hücrelerinden kaynaklida olabiliyor. Yinede progestan icin bir doktoruna danış. İçmek yerine fitil olarak almak daha etkili oluyor. Birde cinsel iliski durumunuzu bilmiyorum ama egerki devam ediyorsan biraz ara vermeyi düşünmelisin. Göğüslerinide uyarabilecek surtunmelerden kaçınmalısın. Ben 3 ay komple yattim bu kanamalardan ötürü. O yuzden bir git yine muayene ol ve progestan fitil iste. Cinsel muhabbetlerdende uzak dur.

Allah razı olsun canim eksik olma çok dikkat edicem

Iyi şükür. Rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benimde nt 1.4 cikmisti. 3lu ve 4 lu test icin her doktor ayni seyi istemiyor. 2liyi yaptirinca cogu doktor 3luyu gereksiz buluyor. Ama 4luyu bazisi istiyor bazisi 2lide netse hersey istemeyebiliyor. Ben doktoruna uysan daha iyi olur diye dusunuyorum. Ama 3luyu yaptirmasan da olur.

Bakalım Sali günü kendi doktoruma götüreceğim m. Orda net herşeyi sorarım cu ki son muaynem. Sonra doğum yapacağım hastaneye geçmem gerekiyor artık.

Allah razı olsun canim eksik olma çok dikkat edicem
Dikkat et mutlaka. Ayaklarini havada tutacak sekilde dinlenmeyi tercih edebilirsin. Birde bol su ic. Ilerleyen zamanlarda rengini kontrol et. Kahverengi devam edip miktari azalsa bile dikkatli olmakta fayda var. Ama rengini ve miktarını mutlaka kontrol et.

Allah razı olsun canim eksik olma çok hafif yok denecek kadar belimde agri var yatıyorum .

Bakalım Sali günü kendi doktoruma götüreceğim m. Orda net herşeyi sorarım cu ki son muaynem. Sonra doğum yapacağım hastaneye geçmem gerekiyor artık.
Bende oyle yaptim. Sonucu kendi doktoruma gosterdim. Guvenebilecegin ve sorularina cevap veren ilgili bir doktor bul mutlaka. O zaman insanın ici daha rahat oluyor. Ama genelde dedigim gibi yapiyorlar. Ben 3luyu yaptirmayabilirim doktor illa isterse o zaman belki

Evet nette genelde erkek olur yazmışlar ama kızda varmış tabi bizim gibi senin cinsiyet ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…