Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dün hastanede de ilk kez gebeliğimle şımardım allah affetsin sanki karnımı herkes görsün gibi oluyordu sizde öyle misiniz ya sanirim heyecandan ya mutluluktan
valla göbek büyüdükçe benim içimi bi mutluluk kaplıyo çok istediğimizden bence

Yanlış bilgi vermek istemem ama, Evet incelediğim kadarıyla iki tane kese bilgisi var 1 gün aralarında var benimde ikiz ve aralarında bir gün var, ama anlamadığım neden size ikiz demedi ?
inşallah vardır çok kutlu olurum benim kuzenimdede var vallahi anlamadım ama bana gülerek şüpheli bir şekilde haftaya kesin görüşücez dedi bende bu hafta gidemedim malesef

inşallah vardır çok kutlu olurum benim kuzenimdede var vallahi anlamadım ama bana gülerek şüpheli bir şekilde haftaya kesin görüşücez dedi bende bu hafta gidemedim malesef
Var gibi ga yazan yerde kaç haftalık ve günü yazıyor iki tane var bir gün arayla zâten ailede varsa muhtemeldir :) hayırlısı olsun bakalım inşallah gelişir tutunur

Maşalllah, sağlıkla gelsin tosuncuk

Var gibi ga yazan yerde kaç haftalık ve günü yazıyor iki tane var bir gün arayla zâten ailede varsa muhtemeldir :) hayırlısı olsun bakalım inşallah gelişir tutunur
inşallah vardır

Kızlar 17 hafta kaçıncı ay şimdi 4 mü 5 mi :)
Bizde kesin erkek ve her şey yolundaymış kaçıncı hafta detaylıya gidiyosunuz??
Canım gözünaydın 20+1 için randevu aldım. Perinatolog 18-22 diyoruz ama benim için en iyi 20. Hafta dedi.
Canlarım neredesiniz sizsiz ben bi hiç oldum vallaaa hafta sonu herkes eşiyle vakit geçiriyo galibaa

ben yine kendimi tutamadım Allahım şunlara bakın
Bugün biraz dışardaydım şimdi okuyabildim çok güzeller yaaaa
amiinn artık herkes göbeğime bakıyo alışveriş merkezinde
Ben de aynı şeyi yaşadım bugün hep bol giyiyordum bugün boğazlı dar kazak giydim anam bi baktım göbişim çıkmış bildiğin. Bugün AVM’de herkes göbeğime baktı galiba tam da çıkmadığı için anlamaya çalışıyorlardı bebek mi göbek mi

Ee ikizler anasıyım yaaa o 5 yaşta nasıl güzel maşallah yavrummvazgeçmedim kesin değilse alternatif aradım
Sağol tatlım
Senin kızın da sen de ne güzelsiniz
Valla kaç yaşında doğurdun bu kızı kardeş gibi duruyorsunuz
Kesin kesin bak bebeler de ikizler valla bi öyle bi böyle yapabilirler bizim net olmamız lazım
Hayırlı olsun tatlım gözünaydın
İlk dozlarda yanetki yaşamış mıydın canım? Ben de aynı durumdayım. 3 ü olmaya korkuyorum. 2.doz aşırı ağır gelmişti bana. Cesaret edemiyorum o yüzden. Ama işim de çok yoğun ve kalabalık oluyor oğlum okula gidiyor çok temasım oluyor covidden de korkuyorum. Çok arada kaldım
Ay gece rüyamda kanamam oluyordu çok korkuyordum ya baya baya oluyordu hem de. Nasıl etkiliyor rüyalar insanı
Ayy Allah korusun bugecw hep kötü rüyalar görmüşüz. Ben de ağlayarak uyandım. Karnımda kist varmış dr diyor almazsak doğumda ikinizi de kaybedebiliriz almamız lazım ama alırsak bebeği kaybederiz diyor. Ne ağladım aldırmam da aldırmam diye.
Güzel şeylere çıksın rüyalarımız. Kötülükler uzak olsun hepimizden inşallah

Hepimiz sıradan bu rüyadan görücez galiba yaa insan biliyo böyle rüya görmek bu dönemde normal ama yine de ne gerek var yani

Allahtan minnoşlarımız güvende

Hepimiz sıradan bu rüyadan görücez galiba yaa insan biliyo böyle rüya görmek bu dönemde normal ama yine de ne gerek var yani

Allahtan minnoşlarımız güvende
Çok şükür canım. Benim 2 hafta oldu görmeyeli artık biraz stres oldum. 2 hafta da randevuya var. Çatliyciiim
hissetmeye başlasak zaman daha hızlı ve sakin geçecek inşallah

Çok şükür canım. Benim 2 hafta oldu görmeyeli artık biraz stres oldum. 2 hafta da randevuya var. Çatliyciiim
hissetmeye başlasak zaman daha hızlı ve sakin geçecek inşallah

sen bi daha ne zaman göreceksin yaa biz bunları böyle daha görmeden özlüyoruz sonra doğduktan sonra nasıl bırakıp işe güce gidicez

Ayy Allah korusun rüyalar baya etkiliyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…