Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağolasın canımm. İlk 2sinde kolum ve boynum ağrımıştı, biraz halsizlik olmuştu. Şimdi de parol ve bol mandalin portakalla atlatırım diye düşünüyorum. Haftaya cuma olacağım ben. Paylaşırım etkilerini burda da

Kızlaar bugün bebişkoma dolapta aldık biz Anneme Bursa’ya gitmiştik dönerken ikeaya bi uğrayalım dedik şu dolabı çok beğendik aldığım şifonyerlede çok uyumluydu aldık çıktık valla

Eklentiler

• 84BEA35D-DBE6-4467-98DC-8F905114DFD1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
Bebeğin iyi durumda Olmasına çok sevindim cnm..
Bu ara biraz dinlenmeyle geçirirsin bol bol su tüket oda önemli.. Parogestanı da önem amaçlı vermiştir
Çok teşekkür ederim canım sana ve hepinize Inşallah atladigim mesaj yoktur . Evet canim şu içmeye calısıcam Allah razı olsun

M -Murphy geçtin mi eve çıktın mı hastaneden ? nasılsın kuzu her şey yolunda mı?

Hala hastanedeyim canım ne zaman çıkacağım belli değil. Bugün suyum geldiğini sandım yada öyleydi bilmiyorum. Amnisure diye bir test yaptılar pozitif çıktı. Erken doğum gerçekleşiyor demekmiş. Alttan baktılar bişey yok. Ama emin olamadılar. Kesilen ilaçlar yeniden başlandı. Hergün korkuyla geçiyor yani. Çok yoruldum çok fazla

Kızlaar bugün bebişkoma dolapta aldık biz Anneme Bursa’ya gitmiştik dönerken ikeaya bi uğrayalım dedik şu dolabı çok beğendik aldığım şifonyerlede çok uyumluydu aldık çıktık valla

yaa harikaa aslında almak en güzeli, bizim aldığımız kıyafetler hep poşetlerde şu an, sen şimdi hepsini ohh bebek deterjanıyla yıkar miss gibi yerleştirirsin dolabına güle güle kullansın kelebeğim

Hayırlı olsun çok güzel

Teşekkürler kızçelerim Aslında ben daha almazdım ama bende öyle bir koca var ki stokçulukta ve yedekcilikte bir dünya markası anlatılmaz yaşanır onun ısrarıyla aldık

ilaçlar önlüyor di mi ama
hastanede kalman daha güvenli bu durumda
senin için dua edicem

geçecek kuzum geçecek inşallah

sen bi daha ne zaman göreceksin yaa biz bunları böyle daha görmeden özlüyoruz sonra doğduktan sonra nasıl bırakıp işe güce gidicez
7 ocak tatlım. Öne alacaktım ama randevu bulamadım
Doğduktan sonra işe gitmek çok zor gelmişti bana. Oğluma da öyle. Küçük olmasına rağmen çok farketti.
Ama bir süre sonra bana da iyi geldi açıkcası evdeki döngüden uzaklaşıp işe dönmek

Canım Allah güç kuvvet versin. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah her duama seni de ekliyorum günlerdir her şey yoluna girecek inşallah

Dualarım sizinle canım, inşallah hepsi geçecek ve zamanında sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına

Nasıl yetkisi yokmuş anlamadım gerçekten. 2 bebeğimde de özel hast. yazdırdım ben raporuHangi şehirde yaşıyorsunuz?

ilaçlar önlüyor di mi ama
hastanede kalman daha güvenli bu durumda
senin için dua edicem

geçecek kuzum geçecek inşallah

Aynen olacakları önlemeye çalışıyorlar ilaçlarla. Hastane evet güvenilir ama bir taraftan yorucu tabi. Duaların içinde çok çok saol canım okadar ihtiyacım var ki şu zamanda

Canım Allah güç kuvvet versin. Hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah her duama seni de ekliyorum günlerdir her şey yoluna girecek inşallah

Amin inş okadar mutlu oluyorum ki bunları duyunca. Çok çok teşekkür ederim canım. İnş herşey yoluna girer İnş

Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah Farklı bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…