Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana normal renksizde baktı bariz bende gördüm bacak arasını hatta doktora keisnmi dedim evet dedi. Benimde 2 kızdan sonra supriz oldu tabi.
12. Haftalarda söylenen değişebiliyor ama bu haftalarda hele bir de organını görüp erkek dediyse değişmez artık. Sağlıkla gelsinler canım, senin adına daha çok sevindim iki kızdan sonra değişik olmuş. Benim ilk o yüzden ikisine de aynı sevinecektim.

Insallah. Hepsi evlat ama insan bunuda farkli istiyor. Allah herkesin gönlündeki nasip etsin insaalh sağlıklı sihhetli hayırlı bi şekilde

Ben ogluma hamileyken 20. Haftada olmuştu kanamam plasentam assgya inmişti. Ama kanama olup nasıl bir şey olmuyor ki acaba neden oluyor ki o zaman madem bir şey yok. İnşallah bir şey yoktur

Ufak lekelenmelere olağan diyoruz dedi bebek iyi olsa da oluyormuş benimde oyle oldu progestan verdi sadece

Canlarım neredesiniz sizsiz ben bi hiç oldum vallaaa hafta sonu herkes eşiyle vakit geçiriyo galibaa

ben yine kendimi tutamadım Allahım şunlara bakın

Eklentiler

• 647E693F-A236-4E18-830D-D6C9162EDDBE.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 87BA4F23-7875-4939-A381-27294C63448C.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 5BD62277-F921-4BD3-8BAE-B91B2F208F68.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 76
Canlarım neredesiniz sizsiz ben bi hiç oldum vallaaa hafta sonu herkes eşiyle vakit geçiriyo galibaa

ben yine kendimi tutamadım Allahım şunlara bakın
hepsi harika yaa tam kendin gibi cıvıl cıvıl seçmişsin

İnşallah bebişin üstünde giydirip göstermen de nasip olur

Allah razı olsun canim bebek iyi çok şükür gunde 3 kez progestan verdi agir bi is yapma dinlenmeye çalış ilişki olmasın dedi
Bebeğin iyi durumda Olmasına çok sevindim cnm..
Bu ara biraz dinlenmeyle geçirirsin bol bol su tüket oda önemli.. Parogestanı da önem amaçlı vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…