Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy ne güzel yatıyorsun diyenlerin ağzına bir tane vurmak istiyorum. Nasıl bir zorunluluk nasıl bir endişe içinde sadece yatmanın hiçbir şey yapamamanın ne demek olduğunu düşünemiyorlar Benimde bugün bacaklarım sırtım baya acımaya başladı hareketsizlikten

O kadar doğru ki... Insallah kısa sürede atlatırsın bu zamanlari. Yemin ederim yatması ağrısı acısını geçtim psikolojik olarak acayip perisan ediyor

Çok teşekkür ederim canım. Gece iç dedi bu progestan gece içiliyor sadece sanırım
Gece iç demesinin sebebi bazı yan etkileri var baş dönmesi gibi.. onları uykuda geçir diye Bana da doktorum gece ağızdan almamı söylemişti. Bir gün aldıktan sonra uyumadım 1,5-2 saat sonra başım acayip bir şekilde dönmeye başladı bu haftadan itibarende hem sabah hem gece alıyorum doktorumun talimatıyla..

Amin inşallah Kesinlikle psikolojisi çok ayrı Bebeklerimiz iyi olsun bir şekilde katlanılıyor.
Iyi olduğunu bildiğin müddetçe dayaniyorsun herşeye. 7sinde insallah bebegimi gorucem. Daha cook var ama karin agrisi vs derken stres yaptim bende dayanamiyorum. Nasil geçecek 12 gün diyip duruyorum

Şaşırdım cnm açıkçası..
Heyetlik bir durum yokki bir ilaç için rapor verecek 9 ay kullanılması gerekir diye..
İlden ile değişiklik mi oluyor anlamadım..
Sağlık ocağındaki doktorundan Bilgi al yönlendirir belki..

Iyi olduğunu bildiğin müddetçe dayaniyorsun herşeye. 7sinde insallah bebegimi gorucem. Daha cook var ama karin agrisi vs derken stres yaptim bende dayanamiyorum. Nasil geçecek 12 gün diyip duruyorum
O zaman bir türlü geçmiyor keşke her hafta çağırsalar Kanama yaşadığım için1 hafta sonra görmek istedi doktor. Salı ultrasyonda görünce inşallah rahatlayacağım Kanama alanı inşallah tamamen kapanmış olur..

Benimde önceden kanama alanı oluşmuştu ama gecti şükür. Cabuk toparliyor. Insaah gecmistir seninde. Ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim. Hersey iyide gitse ne olacagi belli olmuyor :)

Ben ogluma hamileyken 20. Haftada olmuştu kanamam plasentam assgya inmişti. Ama kanama olup nasıl bir şey olmuyor ki acaba neden oluyor ki o zaman madem bir şey yok. İnşallah bir şey yoktur

Ay iyi o zaman ben ilk oğlum da şeker hapı kullandim 9 ay boyunca doktor çok iri bir bebek olur dedi. 2300 doğdu oğlum kilo sıkıntısı çok çektim hala çekiyorum. O yuzden bunda kullanmayacam dedim. Sonra kilo olarak önde diyince bir korktum sağ olun cevap icin

Gittiğinizde yine danisirsiniz ama bence buyuk bir problem gibi durmuyor. Hatta youtubede bir doktor vardi videolarini izliyorum ondada boyle bir konu işlenmişti. Jinokolog dr. Kağan kocatepe. Kanali var youtubeda. Oradanda izleyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…