Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ankarada olduğum için hastane ve dr konusunda yardımcı olamıyorum maalesef.Acaba rapor çıkartmak için pıhtılaşma düzeyiniz mi düşük?
Düşük riskim olduğu için şehir dışı yolculuğa yasak verdiler yoksa inan ki gözümü karartmıştım gelirdim Ankara’ya. Rapor diye bişey yok diyen doktorlar sonucuma bile bakmadı ki sormadı yani tuhaflık orda. Eğer sonucuma göre vermiyor olsalar bu işin peşini de bırakırdım.

Gönderdiğin test sonucu benimkiyle aynı canım homozigot zaten hasta demek.Ankara da olsan dr umla konuşurdum inan. İstanbul da ikamet eden arkadaşalr var grupta. Hangi hastanede rapor yazdırdılar isim verebilirler belki.

Aynen olacakları önlemeye çalışıyorlar ilaçlarla. Hastane evet güvenilir ama bir taraftan yorucu tabi. Duaların içinde çok çok saol canım okadar ihtiyacım var ki şu zamanda
Canım dualarım seninle. Güzel haberlerini alıcaz inşallah geçecek bu günler

Cnm geçmiş olsun ya..
İlaçlarla kontrol altına alacaklardır inşallah

B basiliferd bak vazgeçmemiş sen hemen harcadın benim oğlumu

üzülme oğlum bu da gelir bu da geçer, oğlum hayattaki ilk darbesini aldı
Abla baktım grupta erkek çok vaatler cezbetti

Miracelik16 bu sana gelsin

Çok doğru tespit canım,

Aklım M -Murphy takıldı rabb'im yar ve yardımcısı olsun hepimizin bebekleri allahın bize emaneti allah acisini göstermesin inşallah güzel haberini bekliyoruz elini karnına koyup sürekli salavat çek lütfen M -Murphy dualarımız seninle
şu an bebişin senin kokunu çekiyor

Valla benimde aklımda yeni bir haber mi var M -Murphy den.

Gugubi C civcivsin cinsiyetler kesinleşti mi? -C-A-N-A-N- senin oğlusun değişmemiş onu okudum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

şu an hastanede hâlâ gözetimde, ilaca başlamışlar yeniden , inşallah en kısa sürede düzelecek ve çıkacaklar dualarımız onunla ve güçlü bebeğiyle

Ah canım ya şuanda gördüm . Rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıkla . Doktorun perinatolog mu yada bir perinatolog a mi sevketseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…