- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.681
Amin canım inş kimseye göstermesin acısını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum sadece parol..Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()
Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()
Sabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yereYok kuzum sadece parol..
Başın mı ağrıyor senin de![]()
Ah canım ya şuanda gördüm. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıkla
. Doktorun perinatolog mu yada bir perinatolog a mi sevketseler
![]()
17+0 ım şuan için öyle bişi yokkKızlar göbeğimin altında hafif çizgi belirmeye başladı yarın 16+0 oluyorum siz de de başladı mı?
Assla .Parol iyidirKizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()
Çok iyi anlıyorum gerçekten çekilmez oluyor.Sabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yere![]()
Sabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yere. Evde de sadece arveles var.
İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatıcaz canımAmin inş canım çok saolÜni hastanesinde prof 5-6 doktorla birlikte çalışıyorlar hepsi fazlasıyla ilgili hiç bir detayı atlamıyorlar. Buradan İnş çıkabilirsem bir peritonologada takipli olmak istiyorum onun alanı olduğu için bu durum daha iyi yönlendirilirim diye düşünüyorum
Benim de sürekli hafif ağrı var bazen de çok şiddetleniyorbende de hafif var, bence havadan![]()
Kuzum evde petek yanıyorsa üzerine muhakkak su dolu bir kap koy yada ıslak bir bez. Ortamı o petekler çok kurutuyor.Benim de sürekli hafif ağrı var bazen de çok şiddetleniyoro çok zor gerçekten.
Bir de bende birkaç gündür ekstra burun kuruluğu/tıkanıklığı çekiyorum.
Yatarken hava nemlendiriciyi de çalıştırıyoruz ama o bile tam anlamıyla fayda etmiyor.
Burnumun önüne nane yağı sürüyorum da o biraz açıyor.
Girecek inşallah kuzumAmin inş okadar mutlu oluyorum ki bunları duyunca. Çok çok teşekkür ederim canım. İnş herşey yoluna girer İnş![]()
Benim de sürekli hafif ağrı var bazen de çok şiddetleniyoro çok zor gerçekten.
Bir de bende birkaç gündür ekstra burun kuruluğu/tıkanıklığı çekiyorum.
Yatarken hava nemlendiriciyi de çalıştırıyoruz ama o bile tam anlamıyla fayda etmiyor.
Burnumun önüne nane yağı sürüyorum da o biraz açıyor.
Kuzum bizim yerden ısıtma petek yok, nem ölçer de var evde kuru değil hava, eşim de iyi diyor ama ben nefes alamıyorum doğru düzgün.Kuzum evde petek yanıyorsa üzerine muhakkak su dolu bir kap koy yada ıslak bir bez. Ortamı o petekler çok kurutuyor.![]()
Bence uyku vakti direk uyu sabaha birşeyin kalmaz soğuktan oluyor dışardan havaya temas edince benim de oluyorSabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yere. Evde de sadece arveles var.
Ya daha önce bunları okusam Allah başka dert vermesin kardeş derdim kesinliklenemlendiriciyi gece çalıştırınca benim burnumu açıyo çok iyi geliyo ama orada çok değişik bi şey fark ettim, boğazım kuruyo yutkunamıyorum
ya biz çok nazlı olduk ya da bu hamilelik bize yeni yeni huylar getirdi bi günüm bi günümü tutmuyo maşallah![]()
Benimde ağlama ataklarim başladınemlendiriciyi gece çalıştırınca benim burnumu açıyo çok iyi geliyo ama orada çok değişik bi şey fark ettim, boğazım kuruyo yutkunamıyorum
ya biz çok nazlı olduk ya da bu hamilelik bize yeni yeni huylar getirdi bi günüm bi günümü tutmuyo maşallah![]()
Ay benimde zor yutkunuyorum gece resmen parçalanıyornemlendiriciyi gece çalıştırınca benim burnumu açıyo çok iyi geliyo ama orada çok değişik bi şey fark ettim, boğazım kuruyo yutkunamıyorum
Kuzu bugün dışarı çıktıysan soğuktan olmuştur belki sinüzit falan varsa ağrı yapar o. Sıcak pres yapabilirsin alnına elmacık kemiklerine falan.Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()