- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.701
Geçmiş olsun canım. Baş ağrısını rahatlatıcı egzersiz yazabilirim istersen.Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Baş ağrısını rahatlatıcı egzersiz yazabilirim istersen.Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi![]()
Ay benimde zor yutkunuyorum gece resmen parçalanıyorben diyorum ki ya hamileliği ben böyle çok güzel sakin geçen bir şey sanmıştım
![]()
20 yaşında anne oldum kuzumSağol tatlım
Senin kızın da sen de ne güzelsiniz
Valla kaç yaşında doğurdun bu kızı kardeş gibi duruyorsunuz
Kesin kesin bak bebeler de ikizler valla bi öyle bi böyle yapabilirler bizim net olmamız lazım
Hayırlı olsun tatlım gözünaydın
İlk dozlarda yanetki yaşamış mıydın canım? Ben de aynı durumdayım. 3 ü olmaya korkuyorum. 2.doz aşırı ağır gelmişti bana. Cesaret edemiyorum o yüzden. Ama işim de çok yoğun ve kalabalık oluyor oğlum okula gidiyor çok temasım oluyor covidden de korkuyorum. Çok arada kaldım
Ayy Allah korusun bugecw hep kötü rüyalar görmüşüz. Ben de ağlayarak uyandım. Karnımda kist varmış dr diyor almazsak doğumda ikinizi de kaybedebiliriz almamız lazım ama alırsak bebeği kaybederiz diyor. Ne ağladım aldırmam da aldırmam diye.
Güzel şeylere çıksın rüyalarımız. Kötülükler uzak olsun hepimizden inşallah![]()
Cok mutlu olurum canım.Geçmiş olsun canım. Baş ağrısını rahatlatıcı egzersiz yazabilirim istersen.
Benim altında değil de üstünde oluştu bildiğin kırmızı çizgiden dışarı doğru büyüyor karnım heralde geçecektirKızlar göbeğimin altında hafif çizgi belirmeye başladı yarın 16+0 oluyorum siz de de başladı mı?
Yazdım canımCok mutlu olurum canım.
Netflix izleyenler, dont look up gelmişbekliyordum gelmesini jennifer lawrance çok severim o da Hamile şu an
![]()
www.instagram.com
Hava nemlendirici full açık olursa olmuyor ama sabaha karşı kapatıyorum ondan sonra olanlar oluyor. Peteklerden muhtelemen kurutuyor boğazımızı. Bide burun tıkalı olursa ağızdan nefes alıyorsak uyurken tamamevet yaa bu nerden çıktı anlamadımbu da yeni olayımız
Bende bu hafta bi gün hapı bırakcam bakalım geçmiş miYa kızlar benim mide bulantım hala geçmediİlkinde bu kadar uzun sürmemişti.Bulantıdan uyuyamıyorum yine 1 haftadır
Sizde de hala devam ediyor mu?
Hava nemlendirici full açık olursa olmuyor ama sabaha karşı kapatıyorum ondan sonra olanlar oluyor. Peteklerden muhtelemen kurutuyor boğazımızı. Bide burun tıkalı olursa ağızdan nefes alıyorsak uyurken tamam![]()
Çok nadir yolluyor kuzu ama rahatsız edecek derece de değil benim kiYa kızlar benim mide bulantım hala geçmediİlkinde bu kadar uzun sürmemişti.Bulantıdan uyuyamıyorum yine 1 haftadır
Sizde de hala devam ediyor mu?
Evet evet biliyorum bizzat oluyor resmen parçalanıyor yutkunurken.burnumun olayını çözdü tamamen artık hiç kurumuyo, boğazımdaki nasıl bi kuruma biliyo musun yutkunurken acıyo resmen![]()
Tarti da hayatımda ilk defa 70 i gorunce kendimi avutma şeklim
![]()
Duygusal_bir_hayat on Instagram: "Hocanın gözünde ben🤭✍ 🌷🇭 🇴 🇸 🇬 🇪 🇱 🇩 🇮 🇳 🇮 🇿 🌷 ✔KAYDEDEREK BEĞENEREK ✔YORUM YAPARAK DESTEK🌼 ✔OLURSANIZ SAYFAMIZ DAHA ✔ÇOK KİŞİYE ULAŞACAKTIR☺ 🆃🅴🆂🅴🅺🅺🆄🆁 🅴🅳🅴🆁🅸 🔘KESFETTEN GELENLER TAKİBE AL lütfen👇 💞💞💞💞💞💞💞 💞@duygusal
38K likes, 570 comments - duygusalbirhayat on December 6, 2021: "Hocanın gözünde ben🤭✍ 🌷🇭 🇴 🇸 🇬 🇪 🇱 🇩 🇮 🇳 🇮 🇿 🌷 ✔KAYDEDEREK BEĞENEREK ✔YORUM YAPARAK DESTEK🌼 ✔OLURSANIZ SAYFAMIZ DAHA ✔ÇOK KİŞİYE ULAŞACAKTIR☺ 🆃🅴🆂🅴🅺🅺🆄🆁 🅴🅳🅴🆁🅸 🔘KESFETTEN GELENLER TAKİBE AL lütfen👇 💞💞💞💞💞💞💞 💞@duygusalbirhayat💞...www.instagram.com
Ay abla o bende de var ya gece uykuda susuyorum da ondan mı oluyor acaba diye düşünüyordum.burnumun olayını çözdü tamamen artık hiç kurumuyo, boğazımdaki nasıl bi kuruma biliyo musun yutkunurken acıyo resmen![]()
Cotton um sana akıntım yok derken benim de başladı yine ama öyle su gibi değil
Hahahahahah geldimi pampaa benim hele beyaz akıntiyla beraber su oluyo bide ayakta çok dolanırsam desen işiyorummCotton um sana akıntım yok derken benim de başladı yine ama öyle su gibi değil![]()
Ay bak benim de öyle çok yürüyüm ayakta çok duruyum hemen oluyorHahahahahah geldimi pampaa benim hele beyaz akıntiyla beraber su oluyo bide ayakta çok dolanırsam desen işiyorumm![]()