Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Üzülme olur öyle şeyler.. her şeyin üstüne çok düşüyoruz o yüzden kafamıza takıyoruz ister istemez. Allahtan eşin dikkatli bu iyi bir şey Benimki benle birlikte duyuyor söylenenleri çıkınca bana soruyor duymamış gibi Doktora sadece bir sorun var mı diye soruyor

İlk mesajı görüp sinirlendim sonra ikinciyi görüp hee aferin doktora diyip rahatladım. İnişli çıkışlı oldu

Bir sürü duygu değişimi yaşadım okurken

Sonuç olarak 3lü ya da 4lü test yapılmadı değil mi sana doğru anladım Canan?

Ne yalan söyleyeyim ben de böyle bir şey düşünsem çok sinirlenirdim. Çünkü biz o istatistiksel muallakta kalmamak için 2li yaptırmadık zaten.

Ama bildiğim kadarıyla nasıl ki biz testi istemediğimize dair form imzaladık, testleri yaptıranlar da çıkan sonucun istatistiksel veri olduğunu kabul ettiğine dair bir kağıt imzalıyor.

Hani doğumda aksi bir durumla karşılaşılırsa, doktoru siz bize her şey normal demiştiniz ile suçlamanın önüne geçilmesi için.

Yanlış bir şey biliyorsam düzeltin kızlar.

Bir de test sonucun çıktığında, bize de haber verir misin? Belki yaptırmamız gereken bir testtir doktora sorarım ben de

2li tarama yaptırdığımda imza atmadım canım ben. Ama çıkan raporun üstünde kocaman başlık ikili tarama testi yazıyordu. Yani bence de izinsiz yapılabilecek bir şey değil, olmamalı da.

Evet canım doğru. Üç ayrı yer imzalattılar bana tarama testi olduğu anlatıldı amniyosentez önerildi falan öyle bişiler yazdırıp

3 lü tarama yaptıracakmısın diye sordu doktorum istemiyorum dedim seninki neymişki her gebeye yapılıp bize yapılmayan

Kızlar bişi sorcam uterin arterde çentik diye bişi duyan oldu mu

baktım şimdi netten burada bi kaç topikte bahsetmişler çok anlamadım ama galiba tuza dikkat etmek tansiyonu dengede tutmak gerekiyo yoksa sezeryanla birkaç hafta erken doğum olabilirmiş doğru anladıysam, pek çoğunun da aspirinle ya da da kendiliğinden düzelmiş anladığıma göre

Ya hanımlar ben gynoferon kullanıyorum. Dışkının rengini ve kokusunu değiştiriyormuş ama sanki idrarımın kokusuda değişti. Kötü kokmuyor ama değiştiğinin farkındayım. Acaba ilaçla ilgili olabilir mi? Su tüketiyorum onda bir sorun yok. Yada ilaçtan degilse de normal midir?

Az önce instagramda gezinirken sponsorlu paylaşım olarak çıktı karşıma Aptamil'in online ücretsiz eğitimleri varmış anneler için,
ilk adımlarım uygulamasını indirdim ben ve 2 tane ücretsiz eğitime kayıt oldum
26'sında bebeklere doğru uyku alışkanlığı kazandırma eğitimi
29'unda emzirme döneminde doğru bildiğimiz yanlışlar eğitimi

başka eğitimler de var ücretsiz haberiniz olsun

Sonu okumadan cevap yazdım
Valla benim kafa da bi milyon oluyor doktora her girdiğimde eşime tembih ediyorum güzel anlasın diye

Kızlar ben kan sulandırıcı kullanıyorum, bu sabah eşim nar ve portakal suyu sıktı.

Çok şeker olduğu için normalde suyunu içmiyorum meyvelerin ama bu sabah canım istedi.

O kadar nar kan sulandırıcı için olumsuz etki yapmamıştır dimi. İçtim ama aklıma da takıldı

ben de coraspin kullanıyorum arada ben de içiyorum sıkma portakal çok sık yapmadan bir şey olmaz bence zaten tatlı yemiyorum ki hiç

Ben de aynı şeyleri bulabildim. 20. Haftada geçmezse iğneye başlarız dedi de
takılmadım aslında nasılsa takip edilecek ama acaba yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı merak ettim

Kızlar bu arada; sterilizatör yerine önlük geldi demiştim ya, satıcı sonunda elemanlar hata yapmış geri gönderin iade edelim dedi. İnanmıyorum hata yaptıklarına baya bilerek yaptılar ama tüketici hakem heyetiyle bi daha sinirlerimi germek istemediğim için gönderdim iade ettiler paramı da.
Bundan sonra, önce satıcıya sorucam elinizde gerçekten var mı diye. Dikkat edin yüksek tutarlı bir şeyler alıyorken siz de

Ben de aynı şeyleri bulabildim. 20. Haftada geçmezse iğneye başlarız dedi de
takılmadım aslında nasılsa takip edilecek ama acaba yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı merak ettim

evet evet pek çoğunun düzelmiş hep okuduklarımda muhtemelen gerek bile kalmayacak

ben de coraspin kullanıyorum arada ben de içiyorum sıkma portakal çok sık yapmadan bir şey olmaz bence zaten tatlı yemiyorum ki hiç
Aslında portakal değil de nar için onu söyledim ben şeker oranından değil kuzum.

Narın kan sulandırıcılarla çok alınmaması gerektiği söyleniyor ya. O bakımdan dedim.

Ama sonuçta bir küçük bardak portakal ile karışık sıkıntı yaratmaz herhalde ya..

Ay nu mesajı şimdi okudum bak gördün mü doktor bilmeden senden para koparmak için yapmaz bence bınhassas bir dönem neticede bilerek süreci yönetmek istedi

Yok kuzum, para koparmak istemesi değil mesele. Özel sağlık sigortamız her şeyi kapsıyor zaten, tek kuruş ödemiyoruz hiçbir şeye.

Yani böyle aldatılmış hissettim. Kısacık bir konuşma ile adını bile geçirmeden 3’lü testi yaptırdı sandım. Ona canım sıkıldı.

Çok şükür öyle bir şey yokmuş.

.

Ama ellerinde suandada vardır ki o ürünü gonderemiyornusunuz fiyatı arttı falan deseydiniz yada bu şikayetinizi trendyola yapın o size kupon falan verir

Çok geçmiş olsun anneciğine de canım, Allah şifa versin.

Yani aynen dediğin gibi, normal bir süreçten geçmiyoruz. Anlayışlı olmak lazım.

Ben kimseyi eve kabul etmiyorum, kayınvalidem ve annemden başkasının evine de giymiyorum.

Arkadaşlarla buluşacaksak kafede buluşuyoruz.

Bir müddet biraz dikkat etmek gerekiyor.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…