Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama ellerinde suandada vardır ki o ürünü gonderemiyornusunuz fiyatı arttı falan deseydiniz yada bu şikayetinizi trendyola yapın o size kupon falan verir
Hepsini yaptım trendyol ürün tedariği sağlanamadığında iade gerçekleştiriyoruz dedi. 50₺ kupon verdi kapattı konuyu
Satıcı zaten illet bişi hatta yazayım ordan alışveriş yapmayın Morbebe ismi. Fatura istedim(fatura kesmediğinden eminim çünkü) PDF eklemiş açtım marka tescil belgesi göndermiş. Dalga geçiyor. Instagramdan buldum yazdım size bilgi vermek zorunda değilim dedi bana

Daha sinirlerim gerilmesin artık diye iademi yapsın bitsin dedim. Şimdi yenisi tabii ki zamlanmış daha da almadım artık. Mamajoo paylaşmıştı biri burda belki ondan alırım daha sonra.

Ay ne tuhaflar ya ne demek bilgi vermek zorunda değilim

Tanıdık influencer yok mu etiketleyip paylaşsın, tutuşup hemen özür mesajı paylaşırlar

Çok şükür, eşim fazla detaycıdır. Özellikle de yeni duyduğu bir konuda.

Kayınpeder telefonla veya kablolu TV yayınlarıyla ilgili müşteri hizmetlerini hep eşime aratır.

Saatlerce konuşur, hayattan bezdirir müşteri hizmetlerindeki yetkilileri.

Öyle bir potansiyele sahip bizimki.

.

İlk mesajı görüp sinirlendim sonra ikinciyi görüp hee aferin doktora diyip rahatladım. İnişli çıkışlı oldu

Offfff, bir de bana sor kuşum.

Nasıl sinirlendim gece gece anlatamam.

O saatte hastaneyi arayıp kanımı göndermediyseniz dış laboratuvara göndermeyin diyecektim nerdeyse.

Offfff, bir de bana sor kuşum.

Nasıl sinirlendim gece gece anlatamam.

O saatte hastaneyi arayıp kanımı göndermediyseniz dış laboratuvara göndermeyin diyecektim nerdeyse.
3’lü 4’lü rutin de değil zaten hatta bence birkaç yıla da kalkar milleti üzmekten başka bi işe yaradığını görmedim bu testlerin. Kesin bi sonuç verse tamam dicem anca kafa karışıklığı

Senin hafıza kuvvetli eşin detaylı maşallah sırtınız yere gelmez
Ben doktordan çıkıyorum ne dediğini unutuyorum

Aynen canım, ben de gece gece duygu değişimleri yaşadım.

Evet, yapılan 3’lü veya 4’lü test değilmiş.

Hani 3’lü deniyor ya, onda AFP, hCG, uE3 bakılıyormuş.

4’lüde de AFP, hCG, uE3 ve inhibin A bakılıyormuş.

Bana yaptığı test sadece AFP.

Sonuç çıkınca haber ederim canım.

.

Allahtan iğneye vs cevap verdi. İnşallah tamamen kapanırsa mükemmel olucak tehdit tehlike artık kalksın istiyorum. Rahat nefes alıcam ondan sonra gari
Gerçekten tamamen bitti diye duymadan insan rahat edemiyor bu günler geride kalsın inşallah. Bundan sonrası sağlıklı güzel geçsin

Tam da böyle bir şey arıyordum şu ara, hemen ben de kayıt olayım.

.

Senin hafıza kuvvetli eşin detaylı maşallah sırtınız yere gelmez
Ben doktordan çıkıyorum ne dediğini unutuyorum

Normalde hafızam fena sayılmaz ama doktorun yanında stresimi yönetemiyorum canım.

Soracağımı da doktorun cevaplarını da çok unutuyorum.

Allahtan eşim benim gibi değil.

.

Saoalsın tatlım Allah bir çıkar yol gösterir elbet

Benimde vitaminden sonra değişti kokusu

Ay valla bi dellendim okurken sonra sakinleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…