Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yavaş yavaş karnımda yük taşır gibi oluyorum gerçi zâten bebek yükümüz var da sizin de öyle mi artık koştura koştura yürüyemiyorum karnım zâten şişti

ben de çok yoruluyorum kıyafet değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum,

senin göbüş bizimkinden biraz daha fazla büyüyecek

Ben hala coraspin ve oksopar iğne kullanıyorum sanırım 6. Aya kadar devam edicez gibi
Benim üç düşüğüm var hepsinde farklı dozlarda iğne kullandım ucude düştü bu gebeligimde sadece coraspin ve 4 binlik iğne kullanıyorum doktorum düşen bebekler kromozom bozukluğu sebebiyle düştüğünu söylüyor sağlıklı olsaydı hicbisey dusurmezdi dedi şimdi korkuyorum doz az gelirmi acaba diye sizde hangi genler pihtilasma

ben de çok yoruluyorum kıyafet değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum,

senin göbüş bizimkinden biraz daha fazla büyüyecek
Nefes nefese kalmak zâten en başında vardı geçen gün dışarda yürürken kalp krizi geçiricem sandım kalbim küt küt nefes nefese kaldım ayy ne oluyor ölüyor muyum dedim

Dün gece uyurken nefes alırken ses tellerimde sesler çıkıyordu eşim sabah diyor güvercinler gibi gi gi ses çıkarıyordun sesli güldüm orda gerçekten değişik sesler çıkarıyordum acaba mide den mi kaynaklıydı

Yorgunluk bende de çok arttı. Kalkıyorum kahvaltı yapıyorum yorulup geri uyuyorum. Umarım geçicidir işe nasıl dönücem yoksa
Bebek hareketleri konusunda az önce bişi okurum plasenta karın ve bebek arasında ise zararsız bişi ama geç hissediliyormuş hareketler

Kanama alanı olan kızlar nerede kanama olduğunu biliyor musunuz doktor ne dedi bu konuda?

Benim düşük vs gibi bir durumum yok tüp bebekle hamile kaldım o yüzden transfer sürecinde doktor bu iğneleri veriyor hamile kaldıktan sonrada devam ediyorum hala yani pıhtılaşma sorunu falan yok bizde herkesin farklı tabi kullanma şekli

Kızlar aranızda tsh normalden düşük gelen var mı? Benim sınırın altında biraz doktor düşük ama gebelikte olabilir takip edelim gibi konuştu. Bu durumu yaşayan var mı?

Arkadaş 28.haftadaymıș daha yeni hissediyormuș hareketlerini. Belki de dediğin gibidir

Anladım canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Sevindim canım çünkü güven sarsılınca çok kötü tekrar inanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…