Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy yoktur inşallah. Normalde 4.-5. günde belirti gösteriyor. 5. günde de test veriliyor. İstersen yarın bi ver için rahat etsin

arkadaşına çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatır

sende peki halsizlik, burun akıntısı, öksürük vs. var mı

Korkma canım Allah'ın izniyle biseyim çıkmaz ben arkadaş koronaymis 3 gün sonra bende belirtiler çıktı 4. Gün tam belirgin oldu yüksek ateş ve nefes darlığı vardı rbabim yaşatmasın kimseye şuan heyet iyiysen bı sıkıntı yok demektir

Keşke açıklamasını yapsaydı da gece gece stres yaşamasaydın cnm neyseki düşündüğün gibi değilmiş eşin dikkatliymiş
benim doktorum da öyle ultrasonda ölçüm yaparken şu mu ölçütünüz bunu mu ölçtünüz diye sorunca onaylıyor herşeyi bilmek istiyorum ama bennnn
Bir de şu kan sonuçları bazen gece çıkıyor ya deli oluyorum Artık bakmıyorum gece, birşey görsem arayamayacağım diye

Ay vallahi okuyorum ama ne buraya yazasim var, ne iş yapasım var, hiçbir şey yapasım yok. Yiyip içip yatmak istiyorum 3-4 gündür. Sizlerde durumlar nasıl? Benim gibi tembellik hisseden var mi
Ben oturmaktan yorulup geri yatıyorum
Canım kesin test ver. Bulaştıysa 5. Günde yani yarın kesin pozitif çıkar. Ama hafif atlatırsın muhtemelen olsan bile en azından bilmekte fayda var.

Arkadaşımın ablası hamileyken geçirmiş antikor testinde ortaya çıktı. bebekte de hiçbir sorun olmadı

Cnm benim biri kesenin üstündeydi biride altında.Üstteki kesenin şeklini bozmuştu allahtan erkenden müdahale etti biraz küçüldü ikisi ama iki hafta devam etti sonrasında kayboldu..

Canım bebeğe giden kan akımında olan bir durum kendiliğinden de geçebiliyor bazen ilaç kullanımı gerekebiliyor..
Sende mi olmuştu hiç yaşayan var mı etrafında
Cnm benim biri kesenin üstündeydi biride altında.Üstteki kesenin şeklini bozmuştu allahtan erkenden müdahale etti biraz küçüldü ikisi ama iki hafta devam etti sonrasında kayboldu..
Kanama alanı mı kayboluyor yoksa kanama bitti ama o alan hala görülüyor mu? Benim plasentada olmuş da ama Durmuş dedi doktor ama gösterdi yani şurada diye. Merak ettim niye oluyor kanama biliyor musun

Kızlar aranızda tsh normalden düşük gelen var mı? Benim sınırın altında biraz doktor düşük ama gebelikte olabilir takip edelim gibi konuştu. Bu durumu yaşayan var mı?
Cnm ben haşhimato hastasıyım yıllardır ilaç kullanıyorum.sürekli kontrol altındayım..
Gebelikte biraz daha düşük olması gerekiyor.gebelik olunca ilaç dozumu yükseltti değeri düşürmek için, referans değerinin biraz Altınada düştüğüde oluyordu ama ilaç dozumu arttırmadı..

Wooooooow, süpermiş yaa.
Tam aradığım şey gerçekten.

Fırsatım olmadı bakamadım, akşama bakayım ben de.

.

Arkadaşlarım birşey danışmak istiyorum, belki daha önce konu geçti kaçırmış olabilirim.

Kızımda 22.3 'te yaptirmistim ayrıntılı usg . Şimdi bilgiler hep değişiyor sizin bilginiz var mı ne zaman daha uygun yada randevu alan var mı aranızda şimdiden.

Ben 17.3teyim randevu alicam size danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…