Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cnm benim öncelikle arkadaşına çok çok geçmiş olsun..
Sende olsaydı bugün Belirtiler çıkardı.sende yoktur diye düşünüyorum..İçin rahatlasın diye söylüyorum kadar çok atlatan var ki bu durumu gebeyken en son bir arkadaş doğumdan 10 gün önce oldu grip gibi geçirdi doğuma da öyle girdi. şuan ikiside çok iyi şükür

Kızlar ya belim ağrıyor bugün.

Haftaiçi iş falan derken pek dinlenemiyorum diye, haftasonu full koltukta yatıştaydım.

O kadar yattığım için mi ağrıyor anlamadım
Yatmaktan yatmaktan ben kanama varken Sürekli yatarken,otururken belim kopuyordu ayağa kalkınca tık yok

Benim 21+1 de randevum. Doktorun bir şey demedi mi? Randevu alırken gerçi onlar ayarlar bence

Canım ben de randevu sorarak aldım 20. Hafta muayene için iyi oluyor öncesi erken olabiliyor dedi 20+1 için aldım randevu

Çok teşekkür ederim bir an kimse yanıt vermeyecek sandım gebe kalmadan hemen önce baktırmıştım sınıra yakındı gebelikte de birkaç sefer ölçüldü düşük 0.056 gibi bir değer çıkmış en son. yüksek olmaması gerektiğini biliyordum fakat düşüklüğü bir sorun olur mu bilemedim doktorum da çok üzerine düşmedi benim aklıma takıldı ilk üç ay düşüklüğü normal diye okudum bugün bir yerde, çok geçmiş olsun canım sana da inşallah sağlıkla atlatalım bu süreci en güzelinden

Bana öyle dedi dün canım.

Plasenta ön duvarda olduğu için 1 aya ancak hareketlerini hissedersin dedi.

Problem mi böyle olması dedim, hayır normal dedi.

Zaten bebek büyüdükçe tamamen yukarı çıkar plasenta dedi.

Plasentanın yerleşim anomalileri vardır, ama sizinki değil dedi. Onlar bile 24. haftadan sonra büyük ölçüde düzeliyormuş.

.

Benim sağ taraftaymış artık ne zaman hissetcez bakalım arada yokluyorum ama hiç
Ah kuşum, benim için de öyle.

6 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

.
Ay de mi yaa bir hafta geçiyor anca gıdım gıdım

Yok cnm bende de etrafımda da olmadı..

Usgde bende görmüştüm cnm alanları.iki hafta sonra gittiğimde kaybolmuştu.doktor bana kese büyüdüğü için rahim içinde yumuşak dokularda kanama oluşabileceği şeklinde açıkladı.
Bir arkadaşımda kanama alanı vardı ama akıntı hiç olmamıştı öylece geçmişti..

2 ila 5 gün içinde belli ediyo kendisini canım.

Çok geçmiş olsun, inşallah kolaylıkla atlatır arkadaşın.

Sana da bulaşmamıştır inşallah.

.

İnşallah ozamanda rahat bırakmayız bebeleri oynasan hareket etsene çekecekleri var uyku yok bebelere

Eşime de dedim, hareketini hissetsem de rahatlasam artık. Korkularım geçer belki dedim.

Diyo ki, o zaman da aman hareket etmedi, niye etmedi, hadi gidip görelim demeye başlarsın sen.

Adam haklı, tanıyo karısını.

.

Doktorum 20. Hafta içerisinde yaptırabilirsin dedi cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…