Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay geçsin gitsin yaa. Benim sekizinci haftada lekelenme olmuştu. Sebebini bilememişti gittiğim doktor. Şimdi gittiğim söyledi plasentada kanama olmuş ama bitmiş diye. Hatta bebek kanı yutabiliyormuş falan filan.

Allahım şu aylar bi geçebilir mi sağ Salim

Kızlar ya belim ağrıyor bugün.

Haftaiçi iş falan derken pek dinlenemiyorum diye, haftasonu full koltukta yatıştaydım.

O kadar yattığım için mi ağrıyor anlamadım

Vücut şaşırdı, napıyo bu kadın, bi hafta evdeydi, 5 gün çalıştı yine mi eve geri döndü diyo.

.

Ah Özgeciğim, geçmedi mi hala?

Bi duş alsan, 1 saat kadar rahatlatıyo ama o da bir şeydir.

.

nööö, geçmiyor bu akşam da erken yatalım bakalım, ben niye olduğunu biliyorum; dün dışarı çıkınca bi baktım sahilde gün batımı renkleri harika, 2 dk dur da foto çekeyim dedim, deli gibi de rüzgâr varmış, bana olan orada oldu

kendim ettim kendim buldum

Rutin herkese yapıyoruz dedi, ben sorgulamadım hata bende aslında.

Bir de o kadar çok soru sorduk ki, ultrason da uzun sürdü zaten, bir sonraki hastayı 10 dakika geç almak zorunda kaldı.

Sanırım ondan aceleye geldi, yoksa eminim ben sormadan detaylı anlatırdı.

Çok mantıklıymış gece kan sonucuna bakmamak.

.

Hayırlısı olsuun rabbim kucağınıza aldınız günleri görmeyi nasip etsin :)
Aminnn, hepimiz görürüz inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri
Her kontrole korka korka gidiyorum valla ters bir şey söylerse doktor diye.. İnşallah bu bekleyişlerimiz sağlıkla, mutlulukla sonuçlansın hepimiz için

Rica ederim
Beninde hep 0 lı değerlerle başlıyor cnm rahat ol
Saol cnm inşallah

Çok haklı bence eşiniz, etrafımdaki tüm hamileler o halde çünkü. Neden bugün daha az hareket etti diye acile gidenler bile gördüm
Ben de öyle olabilirim tabi ilerde

Korkularımız aynı bende senin gibi düşünüyorum neden hareket etmedi birşey mi oldu diye diye huniler yine kafaya

Ah kuzum yaa, artık biz anne adayıyız.
Öyle bu havada sahilde foto çekilmeler falan bize gelmiyo.

Azıcık sabredelim, bebişleri alınca yazın gezeriz inşallah.

.

Nasıl bilememişti yaa. Bu test sonucuyla seni trabzonşarq kadar sürükleyen doktor mu.oysa bırak o doktoru yavrum
Aynen aynen geçsin gitsin sağlıkla kucağımıza alalım

Plasenta sağ duvara doğru yerleşmiş bebek ordan oraya ordan orayasürekli kıpır kıpır.
Senin de öyle he mi
Benim kontrolüm taaaaaa 5 şubatta bekle dur şimdi

Plasenta sağ duvara doğru yerleşmiş bebek ordan oraya ordan orayasürekli kıpır kıpır.
Senin de öyle he mi
Benim kontrolüm taaaaaa 5 şubatta bekle dur şimdi

Evet, önce yüzünü dönüktü.

Sonra kafası diğer tarafa geçip sırtını döndü.

Bi ara tekrar yüzünü döndü falan.

Eller kollar bacaklar kurmalı bebek gibi zaten, kıpır kıpır.

Benim 15 Ocak şekerim.

Özendirmiş olmayayım da.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…