Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
dubhalac kullansana adaşım bana çok iyi geliyor

Kızlar selamlarrr nasılsınız ben 15+2 yim randevu bulamıyorum cinsiyet için geç mi kaldım sizce?
3 haftadır üst üstte gidiyorum doktora 16+2 de gösterdi cinsiyetini geç kalmış değilsin bazı arkadaşlar erken öğrendi değişti cinsiyet en azından garanti oluyor geç öğrenince
Dedim ama 2 hafta sonra gittiğimde benimde değişirmiş

O yok daha. Ama soğan kokusu burnuma geliyordu sürekli olmasa bile ortamda o yok. Ama yiyemiyorum. Sarımsak da başladı hatta
Iyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor
Valla ya sırayla hepimize bişey oluyor. Geçsin artık lütfen
Aminnnnnn

Canım kaç günde gelmişti senin? Galiba sormuştum ama unuttum
Dualarımız seninle inşallah geçecek bu zor günler
@newnew canım, tam zamanında aldın mobilyaları.

Çarşamba İkea’daki ürünlere %10 daha zam geliyormuş.

.
Yaa gerçek bilgi mi beşiği ordan alacaktım
bugün 3. doz aşı için randevu aldım akşam olacağım. umarım şifa olur amin :)
Şifa olsun
Canım İyiyim çok şükür bugün taburcu olursam daha iyi olacağım :) sorduğun için saol canım
Canım çıktınız mı hastaneden
Ya bunu doktorun mu söyledi acaba benim ki nerde merak ettim şimdi doktora sormaya da utanıyorum
Canım ben de sordum nerde diye direkt sağ duvardaymış benim mesela hatta kanama olmuş onu da gösterdi. Muhtemelen sende sorun yoktur olsa bilirsin felaket tellalı gibi her şeyi söylüyorlar
kızlar amonyak içermeyen saç boyası biliyor musunuz ?
doktoruma saçımı boyayabilir miyim diye sorduğum da amonyak içermemesine dikkat et demişti
Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabii
Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü oldu keşke temiz temiz çıksa da bize hediye olsa
Ben salı 3 bin ödedim. Dolar o zaman düşmüş müydü hatırlamıyorum tr gündemine yetişemiyorum. Siz kaç ödediniz

Ay çok ii ödemişsin 4200 ben. Aradaki farka bak bi de bana 4500 dedi ben baya dolar düştü diye söylendim 4200 yaptı. Hangi şehirde yaptırdın canım. Emine Hnm mı ilgilendi arada baya fark var.. inşallah temiz çıkar içimizi pozitif tutalım Bende yılbaşından önce öğrenmek istemiştim çarşamba zaten doktora gidicem diye

Canım ben Trabzon’da doktor aracılığıyla yaptırdım o yüzden uygun bence. Çünkü doktor ayrıca da 600 muayene alıyor. Genoksu aradığmda da biz kurumsal olarak doktorunuzla çalışıyoruz ona bilgi vereceğiz size değil dedi. Kan çarşamba ulaşmış çok mu yoğunlar yoksa test mi uzun sürüyor onu kestiremedim yurtdışına gidenler bi haftada gelmiş. Temiz çıksın da başka bişi istemiyorum çatlıyorum ya. Sen öylesine mi yaptırmıştın doktor mu yönlendirdi? Yani öylesine değil tabii de bi sorun üstüne mi demek istedşm

Hanımlar acil İzmir’de iyi bir kadın doğum doktoru ve hastane önerir misiniz teşekkür ederim

Kuzu benim ki 11-12 günde çıkmıştı. Ya bilmiyorum kuzum benimde kanamam olmuştu o zaman sormuştum hocam Acaba bebegin eşi aşağıda olabilir mi diye. Plesanta şuan rahmin her yerinde olabilir demişti benimkinin yerini söylemedi diye hatırlıyorum

Gerçek mi bilemiyorum canım, bi bak istersen şu hesaba.

Canım benim doktor da anlaşmalı kadın bana dedi ki test normalde 5 bin 500 müş de benim doktor anlaşmalı diye 4200z tamamen kafalarına göre hatta şehre göre fiyat veriyorlar demek ki çok sinirlendimm.
Ben , doktor bişey olduğunu sanmıyorum ama herşeye para verirken bence bu test bizi daha net yapar dedi.yaşın normal akraba evliliği yok bişey yoktur bence dedi.ama biz yaptırdık ikili tarama bir istatik bu test kesin olduğu için . Sen peki canım ???

Ya inşallah çıkmaz ben sürekli mail kontrol ediyorum. Yurt dışı için adam bana 17-18 gün demişti bir hafta baya kısa sürede çıkmış. Kadın bana laboratuvar çok yoğun dedi. Sanırım bir sıra var. Onu demek istedi bana Telefonda. Sırayla alınıyor falan dedi.

Amorf ürat kristalleri hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Idrar tahlilimde bol amorf ürat kristalleri görüldü yaziyor. Urocare adinda tek doz ilac verdi doktor. Acaba bebege bir zarari olur mu bu kristallerin. Ödüm kopuyor? Konu hakkinda bilgi sahibi olan yada yasayan varsa yazabilir mi?

rollercoaster İkea’ya gidecekti, ne yaptı acaba?

daha gitmedim bugün tekim eşim haftada 2 gün şirketten çalışıyo

yarın akşam inşallahhh

ben de bugün biraz kendime vakit ayırdım hobi işleri falan ama zam gelmeden bi bakmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…