- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #25.201
dubhalac kullansana adaşım bana çok iyi geliyorGerçekten tam öyle bir heyecan olacak inşallah
Şimdi tatsız bir konuya geçiyorum. Ben kabızlık çekiyorum çok fena
Gün kurusu, zeytinyağı eksik de etmiyorum ama yok yani. Bu ilaçlar mı yaptı anlamadım. Korkuyorum da bebeğe bir şey olacak diye.
Yarın doktora söyleyeyim bakalım ne diyecek..
aminn kuzucumŞifa olsun canım
3 haftadır üst üstte gidiyorum doktora 16+2 de gösterdi cinsiyetiniKızlar selamlarrr nasılsınızben 15+2 yim randevu bulamıyorum cinsiyet için geç mi kaldım sizce?
Sorayım doktora yarın kuzum.dubhalac kullansana adaşım bana çok iyi geliyor
Ama şimdi kız evi ben olursam öyle vişne falan olmazAaa, bana gelince tulum mu yani?
Hani vişne ağaçları?
.
Ama şimdi kız evi ben olursam öyle vişne falan olmaz
Sen fide alıp getircen bahçeye ekeriz
Sorayım doktora yarın kuzum.
Kız işe de gidiyorum ya sıkıntı yaşamam dimi o da çok tuvalete çıkarmasın
Iyyyy okuyunxa bile midem bulanıyorO yok daha. Ama soğan kokusu burnuma geliyordu sürekli olmasa bile ortamda o yok. Ama yiyemiyorum. Sarımsak da başladı hatta
AminnnnnnValla ya sırayla hepimize bişey oluyor. Geçsin artık lütfen
Canım kaç günde gelmişti senin? Galiba sormuştum ama unuttumTahin iyi geliyor canım mide yanmasına.
Gördüm abla maşallah i vardı
Ezgizem kuzum kadın doğurdu göbeği anında gitmiş.
Ozgis abla neyin var ya ben bu ara grubu takip edemiyorumrollercoaster
İlk defa oldu kuzum ama ben suçumu da çok iyi biliyorum maalesefsu tüketimi az ondan yani
Kizlar sizin fetal test sonuçları çıkmadı mı ? H hoppala ya inşallah kan felan vermek zorunda kalmazsınız tekrar bende çok korkmuştum. Kaç gün oldu alınalı kan örnekleri?
Dualarımız seninle inşallah geçecek bu zor günlerÇıktım canım şu an evdeyim. Maalesef o kadar iç açıcı değil . Şu an kanama yok ama kanama alanı çok fazla kesenin etrafında. Doktorum çok dikkat etmem gerektiğini ve asla kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi . Aksi bir harekette düşük olabileceğini belirtti . Normalde herkes ilk başta olur ama sen de bu zamanda olması kötü oldu dedi. Büyük ihtimalle üşüttüğüm için kusarken çok zorladığım için olduğunu söyledi. Proluton Depot iğne ve progestan fitil devam edeceğiz. Kalp atışını duydum. Bebek sağlıklı. Kesenin etrafında olması kesede olmasindan iyi. 5 ocak'ta kontrol var kesinlikle bana geliyorsun dedi. Zaten babamla gittiğim için o da duydu her şeyi. Şimdi eve geldim birkaç saat yatıp daha sonra kalmaya annemlere gideceğim. Bolca duaya ihtiyacımız varBebeğim bana sımsıkı tutunsun
Yaa gerçek bilgi mi@newnew canım, tam zamanında aldın mobilyaları.
Çarşamba İkea’daki ürünlere %10 daha zam geliyormuş.
.
Şifa olsunbugün 3. doz aşı için randevu aldım akşam olacağım. umarım şifa olur amin :)
Canım çıktınız mı hastanedenCanım İyiyim çok şükür bugün taburcu olursam daha iyi olacağım :) sorduğun için saol canım
Canım ben de sordum nerde diye direktYa bunu doktorun mu söyledi acaba benim ki nerde merak ettim şimdidoktora sormaya da utanıyorum
Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabiikızlar amonyak içermeyen saç boyası biliyor musunuz ?
doktoruma saçımı boyayabilir miyim diye sorduğum da amonyak içermemesine dikkat et demişti
Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü olduBende aradım Canım çok zor dedi biraz ısrar ettim bi bakayım laboratuvara ama yılbaşından sonraya kalır büyük ihtimal dedi. Sen testi ne kadara yaptırdın canım? Yaptırdığımız gün tam dolar düşmüştü ya fiyat değiştirdiler mi sende
Ay çok ii ödemişsin 4200 ben. Aradaki farka bak bi de bana 4500 dedi ben baya dolar düştü diye söylendim 4200 yaptı. Hangi şehirde yaptırdın canım. Emine Hnm mı ilgilendi arada baya fark var.. inşallah temiz çıkar içimizi pozitif tutalımIyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor
Aminnnnnn
Canım kaç günde gelmişti senin? Galiba sormuştum ama unuttum
Dualarımız seninle inşallah geçecek bu zor günler
Yaa gerçek bilgi mibeşiği ordan alacaktım
Şifa olsun
Canım çıktınız mı hastaneden
Canım ben de sordum nerde diye direktsağ duvardaymış benim mesela hatta kanama olmuş onu da gösterdi. Muhtemelen sende sorun yoktur olsa bilirsin felaket tellalı gibi her şeyi söylüyorlar
Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabii
Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü oldukeşke temiz temiz çıksa da bize hediye olsa
Ben salı 3 bin ödedim. Dolar o zaman düşmüş müydü hatırlamıyorum tr gündemine yetişemiyorum. Siz kaç ödediniz
Canım ben Trabzon’da doktor aracılığıyla yaptırdım o yüzden uygun bence. Çünkü doktor ayrıca da 600 muayene alıyor. Genoksu aradığmda da biz kurumsal olarak doktorunuzla çalışıyoruz ona bilgi vereceğiz size değil dedi. Kan çarşamba ulaşmış çok mu yoğunlar yoksa test mi uzun sürüyor onu kestiremedim yurtdışına gidenler bi haftada gelmiş. Temiz çıksın da başka bişi istemiyorum çatlıyorum ya. Sen öylesine mi yaptırmıştın doktor mu yönlendirdi? Yani öylesine değil tabii de bi sorun üstüne mi demek istedşmAy çok ii ödemişsin 4200 ben. Aradaki farka bak bi de bana 4500 dedi ben baya dolar düştü diye söylendim 4200 yaptı. Hangi şehirde yaptırdın canım. Emine Hnm mı ilgilendi arada baya fark var.. inşallah temiz çıkar içimizi pozitif tutalımBende yılbaşından önce öğrenmek istemiştim çarşamba zaten doktora gidicem diye
Kuzu benim ki 11-12 günde çıkmıştı. Ya bilmiyorum kuzum benimde kanamam olmuştu o zaman sormuştum hocam Acaba bebegin eşi aşağıda olabilir mi diye. Plesanta şuan rahmin her yerinde olabilir demişti benimkinin yerini söylemedi diye hatırlıyorumIyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor
Aminnnnnn
Şifa olsun
Canım ben de sordum nerde diye direktsağ duvardaymış benim mesela hatta kanama olmuş onu da gösterdi. Muhtemelen sende sorun yoktur olsa bilirsin felaket tellalı gibi her şeyi söylüyorlar
Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabii
Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü oldukeşke temiz temiz çıksa da bize hediye olsa
Ben salı 3 bin ödedim. Dolar o zaman düşmüş müydü hatırlamıyorum tr gündemine yetişemiyorum. Siz kaç ödediniz
Iyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor
Aminnnnnn
Şifa olsun
Ay içerden bilgi. Gerçek demek ki
Canım benim doktor da anlaşmalı kadın bana dedi ki test normalde 5 bin 500 müş de benim doktor anlaşmalı diye 4200z tamamen kafalarına göre hatta şehre göre fiyat veriyorlar demek ki çok sinirlendimm.Canım ben Trabzon’da doktor aracılığıyla yaptırdım o yüzden uygun bence. Çünkü doktor ayrıca da 600 muayene alıyor. Genoksu aradığmda da biz kurumsal olarak doktorunuzla çalışıyoruz ona bilgi vereceğiz size değil dedi. Kan çarşamba ulaşmış çok mu yoğunlar yoksa test mi uzun sürüyor onu kestiremedim yurtdışına gidenler bi haftada gelmiş. Temiz çıksın da başka bişi istemiyorum çatlıyorum ya. Sen öylesine mi yaptırmıştın doktor mu yönlendirdi? Yani öylesine değil tabii de bi sorun üstüne mi demek istedşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?