Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dualarimiz seninle canım ine ve ilaçlar zaten tamamen tutunmayı sağlıyor kendini üzme aklına kötü seyler getirme morelinde çok önemli şu durumda bebişini düşün çok şükür sağlıklı elinden geleni yaptığın sürece hiç bişey olmaz allahın izniyle 5 ocakta güzel haberlerini konuşuyor oluruz burda

kuzum dualarımız seninle beraber. bebeğin sana sımsıkı tutunacak
yerinden hiç kalkma gerekirse duş bile alma. sıcak suda çok kalmamaya özen göster canım
güzel haberlerini bekliyoruz

ahahaa öğrendiğim çok iyi oldu gidem de kendimi biraz müşküle sokam

Git git, aman rüzgara dikkat et.

Benim ufaktan baş ağrısı geliyodu, hemen parol aldım.

Üstüne de 1 çay kaşığıyla yaptığım türk kahvesi.

Bakalım, inşallah önünü almışımdır bu sefer.

.

Yaaa kuzum. İnşallah hiç bir sorun olmayacak sen dua et bol bol. Benimde dualarımdasın

Çok sağol canım haklısın bu gece 1 saat kadar açtım nemlendiriciyi o bile iyi geldi nefesimi açtı sanki. Bu aralsr çok soğuktu ama galiba kapatacağım peteği
iki yıldır kapalı peteğim İnan sabahları daha rahat kalkıyorum..Eminim etkisi olur sende de

Cnm çok çok düşük değilse takılma.doktor gebelikten sonra ilaç dozumu arttırdı yükselmemesi için.doktorunda normal demiş zaten ama gerçekten sağlık ocaklarında yapılan tahlillere güvenmiyorum bende yanlış sonuç çıkabiliyor..

Cnm Allah yardımcınız olsun..dün de söylemiştim benim kanama alanı kesenin şeklini bozmuştu hatta bir arkadaşımın kesesini üstten biraz koparmıştı ama çok şükür bebişini sağlıcakla doğurdu doktor olabilecek en kötü durumu sana anlatmak zorunda,bebekte sağlıklı şükür,İnşallah yatarak bu süreci atlatacaksınız

-C-A-N-A-N- ve bilen kızlar bir bakın bana

Şimdi ben sistemden geçen seferki hastane kaydıma bakıyorum.

“Plasenta arka duvar, alt uç servikse yakın” “servikal kanal kapalı” diye not düşmüş hoca.

Zaten tam yukarı çıkmamış demişti bana da. Umarım yarınki kontrolde çıkar.

İnternetten baktım arka duvarda olması normal bir yerleşme diyor.

Kaçırdığım bir şey var mı bu notlardan. Servikal kanal kapalı demek ne demek mesela?

Eklentiler

• B30CE431-77FB-4DE7-A127-90BC9874046A.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 38
Ayyy nasıl yatıyorsunuz benim açık olduğu halde en dipte olduğundan soğuk oluyor yatamıyorum
canım benim evim merkezi sistem kömür,çok sıcak oluyor,bazen salonda balkon kapısı açık oturuyoruz akşamları o kadar yani O yüzden petek kapalı olsa da çok fark olmuyor diğer odalara göre

Cnm anladığım kadarıyla plesenta rahim ağzına yakın,rahim ağzında da herhangi bir açılma yok..
Servikal kanal rahimin alt bölgesi açık olmaması gereken yer..

Cnm anladığım kadarıyla plesenta rahim ağzına yakın,rahim ağzında da herhangi bir açılma yok..
Servikal kanal rahimin alt bölgesi açık olmaması gereken yer..
Doğru kapalı olması gerekiyor mantıken anladım canım

Evet ucu yakınmış plesantanın rahim ağzına, kontrolde de ilişki yasağı devam bir süre sonra yukarı çıkar demişti. Bakalım umarım yarınki kontrolde çıkmış olur

Kuzum normal bir yerleşme seninki de, merak etme.

Bana doktor anormal yerleşmeler bile 24. haftadan sonra düzeliyor dedi.

Hemen yukarı çıkmaması çok normal, sıkıntı yok.

Rahim ağzın kapalıymış, önemli olan o.

Hafif bir açıklık olsa da dikiyorlar zaten, o da problem değil.

.

Kuzum doktor bana bunun 20-24 haftada yukarı doğru çekileceğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…