Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ya ondan yetişmez dedi o zaman. Keşke yetişse yaa. Benim ikili testte orta riskten dolayı perinatologa geldim o da bağırsakta parlaklık görünce yaptıralım dedi. Her doktorla farklı anlaşma dediğin gibi. Amatörlük bence aynı olmalıydı
Bana mail gelmeyecekmiş direkt doktora gidecekmiş. Sen hangi gün verdin canım

Oooo, süpermiş.

Hobi işlerini bizimle de paylaş Özgeciğim.

.

masal yazmaya başlamıştım epey önce, onu bi elden geçirdim üstünden zaman geçince insan yanlışları daha iyii görüyo galiba

onu bi düzenledim, sonra da ne yapabilirim ona bakıcam seslendirme yapabilirim, daha önce bazı sitelerde masal seslendirmesi yapmıştım, şimdi spotify'da kendi yazdığım bi masalı yayınlasam nasıl olur onlara bakıyorum ama önce bi son haline emin olmam lâzım

Oooo, süpermiş.

Hobi işlerini bizimle de paylaş Özgeciğim.

.

bir de 3d printer'da yılbaşı ağacı bastım, annem istemişti
o bitti ama etrafını azıcık temizlemem lâzım bugün böyle şeylere verdim kendimi

Eklentiler

• E869B93F-1148-4A20-B613-E66DDC19E69E.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Ay harika canım yaa.

Masal seslendirmelerini dinlemek isterim.

bir de 3d printer'da yılbaşı ağacı bastım, annem istemişti
o bitti ama etrafını azıcık temizlemem lâzım bugün böyle şeylere verdim kendimi

Bu da çok güzel olmuş.

Bizim burda 3Dörtgen var, küçük bir eğitimlerine katılmıştım.

Çok keyifli gerçekten.

.

Ay harika canım yaa.

Masal seslendirmelerini dinlemek isterim.

Bu da çok güzel olmuş.

Bizim burda 3Dörtgen var, küçük bir eğitimlerine katılmıştım.

Çok keyifli gerçekten.

.

şu çook eski bi kayıt mesela 2008'miş kaydı soyismim farklıydı o zaman evli değildim, 10 yıldan uzun zaman olmuş bunu kaydedeli, hansel ve gratel'i okumuşum, ses o zaman tam oturmamış ama çocukların yorumları efsane şimdi inşallah kendi yazdığım masalları seslendiririm

Canım çok şükür bebeğin iyi sen de iyi olacaksın. Annen sana bebekler gibi bakar ne güzel kalabalık da iyi gelir. Güzel haberleri alırız 5 ocakta
Limonlu türk kahvesi çok öneriyorlar bak sen diyince aklıma geldi kahvene 3 5 damla limon sık dene bakalım bir dahakine.

Ay çok güzel canım, maşallah seslendirmeye de bayıldım.

“cok guzel olmus ayrica bu hikayeyi okuyan ablanin seside harika” bu yoruma da bayıldım.

.

Ay çok güzel canım, maşallah seslendirmeye de bayıldım.

“cok guzel olmus ayrica bu hikayeyi okuyan ablanin seside harika” bu yoruma da bayıldım.

.

bi tanesi de demiş ki;

"bence bu masaLda hırsızLık var Haram Lokma Var çnKü:HanseL ve GreteL cadının evnden aLtın aLıoooo yani çaLıooooo birasda bu tarafdan baKarsanız anLarsınız eyer bunu saymasak başKa Kusur yok "

ben buna çok gülüyorum

Evet, gördüm.
Okudum hepsini.

Çok tatlılar çocuklar yaa.

.

Bir süre daha burdaymışım

Merhaba, sizleri takip ediyorum, birkaç kere de yazmıştım, temmuz annesiyim ama doktor bugün bebek ilerde diye sat ı değiştirdi, haziran annesi olacam bu durumda. Bugün ikili test için kan verdim. Bunlar da fotolarımız

Eklentiler

• 27712DB9-63B1-4AE9-BC0D-840ADA63FF91.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 74
  • CE152183-A38B-4082-8FE2-A39C2F49A011.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 09232512-17B1-43BB-A103-2F399798C2DF.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 70
He anladım canım ama yoktur bişey endişe etme rahat ol. Bebek stresi hissetmesin :)) bana sonuç mail gelecek. Aynı zamanda doktora da mail gidecekmiş. Cinsiyeti bana söylemeyecekler ama onu sadece doktora yollayacaklarmış. Ben geçen salı verdim canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…