Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendini umutsuzluğa bırakma.. O iğne ve ilaç zaten onarmak ve bebeğin tutunmasını sağlamak için. Bende aynı iğne ve ilaç kullanıyorum. Sen iyi olursan bebişte iyi olur. Sadece tuvaletten tuvalete kalk yavaşça git gel. Dediğim gibi yatarken bile bir yerlere uzanma, eğilme hiç bir yere.. Herkese göre daha dikkatli olucaz. Yeterki bebişler iyi olsun. Konuş bebeğinle dua et ben de öyle yapıyorum her gün..

Benim plasenta ön duvarda.

Onun için sizden daha geç hissedecekmişim bebeğimin hareketlerini.

.
Aa ben de arka duvarda diye ben geç hissederim şeklinde düşündüm. Anladım şimdi mantığını, plesenta bebekle göbek arasında oluyor ön duvarda olunca.

Ay o günler gelsin hemen sağlıkla inşallah

Ya bunu doktorun mu söyledi acaba benim ki nerde merak ettim şimdi doktora sormaya da utanıyorum

Kız niye utanıyorsun?

Ne var bunda? Sanki neyin yerini sorucan, alt tarafı plasenta.

Evet, doktor cumartesi günkü muayenede aynen böyle söyledi.

Beni örnek ver, bi arkadaşımın plasenta ön duvardaymış, doktoru hareketleri geç hissedersin demiş, benimki nerede diye sor işte.

.

Aa ben de arka duvarda diye ben geç hissederim şeklinde düşündüm. Anladım şimdi mantığını, plesenta bebekle göbek arasında oluyor ön duvarda olunca.

Ay o günler gelsin hemen sağlıkla inşallah

Aynen öyleymiş kuzum, ben de sonradan anladım.

Evet, sağlıkla gelsin o günler.

Hatta sağlıkla kucağımıza alalım artık.

4,5 ay sonra yani Mayıs ortası heyecanlar başlar burada.

.

Ben de 15+2’yim ama tahmini doğum 18 Haziran.

Her bebek göstermeyebiliyor canım, benimki 13+0’da gösterdi.

Geç kalmış sayılmazsın.

.
Listeden gördüm erkekmiş seninki sağlıkla gelsin miniğin❤ ben 14+3 te gittim görünmedi tekrar gitmeyi bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım

Aynen öyleymiş kuzum, ben de sonradan anladım.

Evet, sağlıkla gelsin o günler.

Hatta sağlıkla kucağımıza alalım artık.

4,5 ay sonra yani Mayıs ortası heyecanlar başlar burada.

.
Yaa bazen doğumu yaklaşanların gruplarına stalk için giriyorum

Biri yazıyor ben doğurdum, diğeri diyor yarın doğurcam

çok heyecanlı ya bize de nasip olsun inşallah

Salı alındı canım aradım bugün bende çok zor yılbaşından önce dedi. Çarşamba randevum var dedim biraz ısrar ettim bi laboratuvara bakayım ama çok zor dedi. Tekrar kan vermiym hakkaten bugün pcr verdim zaten

Yaa bazen doğumu yaklaşanların gruplarına stalk için giriyorum

Biri yazıyor ben doğurdum, diğeri diyor yarın doğurcam

çok heyecanlı ya bize de nasip olsun inşallah

Çok değişik dii mi?

İnşallah biz de görelim o günleri.

1.sınıf öğretmeniyken benzer hissi yaşamıştım, Ekim ayının sonlarında patlamış mısır gibi çocuklar teker teker okumaya geçiyorlardı.

Aynı öyle olucak inşallah bizim de.

Belki günde 2 doğum bile olabilir.

.

H hoppala canım aradım genoksu. Cuma’ya çıkacağını sanmıyorum dedi görüştüğüm kişi Bazen tekrar kan almak gerekebiliyor dedi inş öyle şeyler olmaz sağlıkla çıkar.
Bende aradım Canım çok zor dedi biraz ısrar ettim bi bakayım laboratuvara ama yılbaşından sonraya kalır büyük ihtimal dedi. Sen testi ne kadara yaptırdın canım? Yaptırdığımız gün tam dolar düşmüştü ya fiyat değiştirdiler mi sende

Gerçekten tam öyle bir heyecan olacak inşallah

Şimdi tatsız bir konuya geçiyorum. Ben kabızlık çekiyorum çok fena

Gün kurusu, zeytinyağı eksik de etmiyorum ama yok yani. Bu ilaçlar mı yaptı anlamadım. Korkuyorum da bebeğe bir şey olacak diye.

Yarın doktora söyleyeyim bakalım ne diyecek..

Tmm cnm çok teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim dikkat edeceğim

O dert bende var bir süredir canım.

Migren tuttuğunda çok içememiştim, ona bağladım ama değil.

Hala devam ediyo.

Deveci armudu yiyordum, onu yemiyorum bu ara.

Belki de o etkiledi bilmiyorum.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…