Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

reçeteler var olmaz mıı her ay 900 ödedim faturalar da var

Ay 2-3 seneye doğalgaz geliyor hiçççç istemiyoruz ne kadar yaksakta kömür gibi ısıtmaz
Öyle tabi annemlerinde eskiden kömürdü. Bide 1.kat hemen altında kazan dairesi vardı. Ev hamam oluyor camları açıyorduk hep doğalgaz ısıtmıyor ya ne kadar yaksan da

Hayırlı olsun gözünüz aydın

Kızlaarr
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum
Bu minnak artık bizimle
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi
Yaaaa bu neeeee allahım çok tatlııııı ben köfteden yanayım
Yaa çok aşk
"Bön höyöttö övö ködö sökmöm." diyen kocamın kucağında uyuyor şuan bana vermiyor
Hahahahah bakınız benim kocam şimdi kedim bana gelmiyor onun kucağından
böyle diyen babalar da tepelerinden indirmiyo
Aynen öyle oluyorlar hahahah
Amin kuzucum
Hadi geçmiş olsun canım, şifa olsun inşallah.

.
Sağol kuzucum

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi cuma günü kontrole gittiğim de doktora balık yiyemediğimden bahsettim ve bana bu omegayı yazdı. 1 gün iç 1 gün içme dedi. Gynoferonu 1 aydır kullanıyorum zaten. Şimdi size sorum şu ikisinde de folik asit var. Zararlı olur mu acaba fazla folik asit kullanımı

Eklentiler

• 106EDA80-13F7-4BD7-B885-F531B6518CF2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 292845A0-6B3E-4234-A5E3-C245AD72C718.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 40
Üzme kendini, özellikle senin ve bebeğin için hocamla görüştüm bol bol fetih süresini okuması gerekiyor dedi ve okuyamasanda kardeşin eş dost akrabaya dağıtabilirsin inşallah iyi olacaksin

Yaa çok tatlısın çok teşekkür ederim okuyayım canım ben onu saol

Kuzum kötü düşünme lütfen. Bebeğin güçlü bir bebiş . Doktorun garantici davranması da kötü bişey değil . Bebisimizin kalp atışları ritmikse hiç uzme kendini.

Çok şükür iyi diyorlar canım ne bilim kendi kendime heveslendim çıkıcam die :)

Tabi iyi oldu bir taraftan ama herşey yolunda diye düşünüyordum açıkcası. Pazartesi de karar vereceğiz deyince bir umut bekledim işte napalm sağlık olsun
Olsun canım sağlık huzur mutluluk bol bol şifa olsun sana
Kızlaarr
Size günün pozitif fotosunu bırakıyorum
Bu minnak artık bizimle
Adına karar veremedik. Köfte ya da patron olacak gibi
Ya ama ben bunu yerim tam bir köfte bu
Patron haziranda geliyo yolda

Canım yok fazlası idrarla atılıyormuş zaten, sorun yok Bence

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…