Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar iyi akşamlar, karnınız çıktı mı sizin? Bnm son 1 haftadır karnım çok gergin ve taş gibi, normalden de şişik durumda, göğüs altından başlıyo çok aşırı yemek yemişim de şişmiş gibi, bu kadar erken karın çıkarmı bu nedir anlamadım, aranızda böyle olan var mı?

Ben varım aynı durumdayım 6 aylık gibi karnım direk göğüs altından başlıyor bazen çok gergin oluyor rahatsız oluyorum

Ben varım aynı durumdayım 6 aylık gibi karnım direk göğüs altından başlıyor bazen çok gergin oluyor rahatsız oluyorum
Evet evet sanki kocamanmışım gibi hissediyorum, çocuk minicik ama sanki içimde kedi kadar bişey varmış gibi, niye şiştik ki biz erkenden ya

Bugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.

Cnm bazen bende de göğüs altından başlıyor sonra siniyor
Gerinmede oluyor sanki çatlatacak gibi,geçiyor bir kaç saate sürekli öyle değilim..

23+0 dan itibaren 24. haftaya girmiş mi oluyoruz peki?
Canım bizim iş yerinde ayrılan arkadaş öyle demişti 23 hafta bitince 23+0 haftası yani
sweetgirlcandy sanki fazlası otizim yapıyor gibi bir şey demişti diye hatırladım korktum birden
Bilmiyorum ki canım sor istersen. Doktor bana hamileliğin sonuna kadar folik asit kullanacaksın dedi prilam dr içtiğin günler gerek yok tekrar folik asite demişti mesela
Bugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Canım tabii ki git kesin yarın. Benim enfeksiyon çıktı saşe verdi bi tane üç gün sonra tekrar gittim bugün enfeksiyon geçmişti. Mutlaka takip et. Tahlil şikayetin üzerine mi yapıldı rutin mi

Reactions: kdv
Yok rutin, ikili tarama vardı bugün, onu da istediler. Şikayetim yok. Yarın arayayım doktoru, teşekkürler

Cnm bazen bende de göğüs altından başlıyor sonra siniyor
Gerinmede oluyor sanki çatlatacak gibi,geçiyor bir kaç saate sürekli öyle değilim..
Sabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?

Sabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?
Cnm ben 4.aya girince başladım bir gün sürüp bir gün sürmüyorum şuan.
5.ayda her gün sürmeye başlarım.
7.ayda hergün iki kez sürer karnımı kreme boğarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…