Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Çok güzel bi haber buuu Sandığımdan 1 hafta daha erken ayrılcam işten sağolun kızlar şu çekilmez işyeri günlerim biraz daha çekilir hale geldi şimdi.

Sabahları daha az bende de ama akşama doğru gitgide artıyo, bütün gün şişmeye devam ediyo gibi, bu saatlerde en şişik hali, çatlak kremi kullanmaya başlamak gerekir mi acaba şimdiden ?
Ya benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sanki bi de göbişim tüylendi dökülecek mi bunlar

Ya benim de aynı bi de yayılıyor günden güne yanlar niye şişiyo onu anlamadım biri üfleyip şişiriyı beni sanki bi de göbişim tüylendi dökülecek mi bunlar

Benim yanlarda yok, top gibi önde ama tüylenme çok oldu yaa...

Doğumdan sonra dökülüyor, hiç elleme şimdi demişlerdi.

.

Cnm ben 4.aya girince başladım bir gün sürüp bir gün sürmüyorum şuan.
5.ayda her gün sürmeye başlarım.
7.ayda hergün iki kez sürer karnımı kreme boğarım diye düşünüyorum
Hangi kremi kullanıyosun bnm de başlamam lazım şişmeye başladığıma göre
Eveet yanlar da şişiyo, patlıcak gibi tüylenme bnde de oldu az ama dökülürler inşallah, bide kremlenip yağlanınca çoğalmasın bunlar

Bende oldu tüylenme tutmuyorum geçecek inşallah 1 ayda 2 kilo almışım doktor kızdı iştah yok hareket sıfır ama bu kilolar nereye gitmiş görünürde birşey yok sadece göbek olamaz yani

Krem formda olanı kullanıyorum şuan.7. Ayda ikisini kullanacağım cnm

Eklentiler

• 6558EBE1-B5C2-4038-B76F-E69A8F39FF6C.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 34
  • C91EC237-DDCA-4ADD-B36F-F2524F0747EB.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
Gerçekten miii?

Ben seviyorum yaşımı yaa, 23’te çocuk gibiydim sanki.

Şimdi bir olgunluk geldi.

Ama tabii hep bu yaşta kalmak hiç fena olmazdı.

.
Yanii 23 ama şimdiki kafayla olsa fena olmazdı
O yaşlarda cahillik vardı yapamadığım çok şey kaldı içimde şimdi yapayım diyorum boyunca kızın var otur diyorum
Sonra yapmam dediğim herşeyi yaparken buluyorum kendimi sanırım allahta içimde kalsın istemiyor sanırım hep spontane gelişiyor herşey

Canım bu çentik olayı için diyosun di mi? Coraspin ve folik asit başlattı. 20. Haftada düzelmemiş olursa iğneye geçeceğiz dedi.
Folik asit hangisini başlattı cnm içeriğini merak ettim kan akışı ile alakalı bir durumdan dolayı ya bende de pıh. var kan akışı önemli bu durumda da içerikleri aynı mı diye karşılaştırmak istedim…

Ay evet o yüzden badem yağına hiç bulaşmadım şahsen çatlak yağı da yorumlara bakarsınız kıl tüy artırdıysa mutlaka yazmışlardır insanlar affetmiyor hiç yorum yazarken ben hiç olumsuz yorum görmediğim weleda Çatlak yağını seçmiştim herkesi memnun etmiş 2-3 günde bir kullanmaya başladım

Jou palmers önermişti, o markanın yorumları da çok iyiydi

Ayyy vallaha ben kullanıyorum biraydırr sürdümmü beni rahatlatıyorr kaşıntımı alıyorr resmenn dün akşam başladım kaşınmaya koştur koşturr krem sürdüm rahatladı vallahaa benim çatlama ya cok musaitt

Bende oldu tüylenme tutmuyorum geçecek inşallah 1 ayda 2 kilo almışım doktor kızdı iştah yok hareket sıfır ama bu kilolar nereye gitmiş görünürde birşey yok sadece göbek olamaz yani
Ödemdir ödem bol suyla gider Ben de alsam sevinicem o hale geldim
Krem formda olanı kullanıyorum şuan.7. Ayda ikisini kullanacağım cnm
Canım nereden hangi satıcıdan aldın yaa emin olamıyorum orijinal mı diye. Geçen gün haberde gördüm Ankara’da fake kozmetik malzemeleri ele geçirilmiş tırsıyorum
Canım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.
Sana da dedi mi doktor bırakma diye folik asit?
Tüm alıntılarım senden olmuş

Aaaa, bak o iyimiş.
Bu kafayla 23’ümde olmayı ben de isterdim.

Bi daha mı gelicez dünyaya, boşver kız.
Nasıl geliyorsa içinden öyle yaşa.
Kalmasın tabii içinde.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…