Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yarının bebeleri

karaca3443 yarın sabah 9'da

ve ben varım yarın yine

Evet ben varım

Hiç bakamadım akşam telefona, başım ağrıyor yine ve mideme vurdu midem bulanıyor

Umarım yarın sabah güzel haberler getiririm kızlar size. Heyecan ve kaygı üst seviyede

Ayy bende senin gibiydim ilk aylar kilo bile verdim keşke yiyebilsemde alsam diyordum ama doktor öyle demiyirrr

Bende senin gibi düşündüm Watsonsdan aldım internetten dermoeczanemden alabilirsin ama

Pıhtılaşma çıkınca Bana b12 ve folat içeren bir ürün verdi (mm-12) bunu doğuma kadar kullanacaksın dedi..
Bütün cvplarım sana olmuş

Evet ben varım

Hiç bakamadım akşam telefona, başım ağrıyor yine ve mideme vurdu midem bulanıyor

Umarım yarın sabah güzel haberler getiririm kızlar size. Heyecan ve kaygı üst seviyede

Oyyyy kuzum yaa, yarının stresi sardı tabii.

Benim de bugün tam başlayacak gibi oldu, 1 Parol aldım, üstüne sade az telveli türk kahvesi. Çok şükür geçti.

Yarın çok güzel haberlerle geleceksin inşallah, baş ağrısı falan kalmayacak canım.

Namaza kalktığımda dua edicem senin için.

.

Dejavu oldu şu an. Watsonsdan aldım dediğini hatırladım şimdi. Unutuyorum sürekli bir şeyleri imdat

Bugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Kuzum bugün benim değer 5 çıktı. Bana bile yüksek dediler antibiyotik başlamak gerekir felan dedi doktor. 25 deseler seni telaşa sokmak istemem ama hemen doktorunla iletişime geç bence. Bol su tuket randevunu öne çek kuzum ihmal edilecek bişey değil.

Allah razı olsun canım benim

Geçmesine sevindim senin. Kıyamam çok uzun sürüyor.

Ben uyumaya çalışayım yarın yazacağım inşallah
İyi geceler herkese

canım başladın mı antibiyotik? Benim 7 çıkmıştı şu m ile başlayan saşe 1 tane içtim geçirdi bugün 1 çıktı. Gerek olmayabilir belki antibiyotiğe başlamadıysan

canım başladın mı antibiyotik? Benim 7 çıkmıştı şu m ile başlayan saşe 1 tane içtim geçirdi bugün 1 çıktı. Gerek olmayabilir belki antibiyotiğe başlamadıysan
Yok kuzum başlamadım doktora gitmedim ya ben suyu maalesef az tüketiyorum şunu bir türlü asamiyorum nasıl 2 lt cikicam bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…