Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dimi ya hiç halden anlamıyorlar bazen. Bakalım bende kontrollerle düzene sokarım diye düşünüyorum kuzum.

Ay sevsinler onu.
Tipe bak, kendinin sanmış.

.
diyorum ya ev onun biz misafiriz :)
eşime dün akşam iş yerinden yılbaşı kolisi vermişler. benimki de kolilere bayılır.
sabah eşim kalkmış bakmış pide yok etrafta.
sonra demiş kesin koliden çıkacak bu salak :) öyle de olmuş sığmaya çalışmış kolinin içine seste çıkarmıyor hahahha :)

Şükür Allah a canim hersey yolunda sağlikli dedi doktor Kalbini dinledik Öyle hareketliydiki giderken çikolata yedim zaten hareket etsin diye Vee kızım oluyor çok şükür

aiyy gözün aydın

hareketliyse bi sürü güzel poz vermiştir inşallah videoya almışsındır, bi sonraki kontrole kadar izlersin

her şeyin yolunda olmasına çok şükür

ben bugün yüzünü gördüm çok net,fotosunu paylaştım baktım şimdi 1703. sayfada kalmış

Hiç aklima gelmedi canim videoya almak Şükür yolunda olmasina bende çok sevindim senin adina
Birde miyom oluşmuş bende daha önce yoktu hiç ama korkulacak bisey yok dedi doktor umarim ilerdede bi sıkıntı olmaz

Hiç aklima gelmedi canim videoya almak Şükür yolunda olmasina bende çok sevindim senin adina
Birde miyom oluşmuş bende daha önce yoktu hiç ama korkulacak bisey yok dedi doktor umarim ilerdede bi sıkıntı olmaz

olabiliyomuş o, başka topiklerde okumuştum, zaten neredeyse yarıladık sayılır böyle sorunsuzca atlatalım inşallah

Hahahaa benimde kv görümcemin kocası için çok kilo aldı falan diyordu kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali
Bigün bende dedim anne bende damadın da Türk standartlarına uygun insanlarız bence bizde sorun yok seninkilerde var sıkıntı dedim bidaha kilo konusu açılmadı
Valla zayıflara bende imreniyorum göbek yok giydileri yakışıyor falan neyseki allahtan balık etliyim zayıf olsam kimse durduramaz dı beni herhalde kıyafet konusunda

Hayalperestasya H hoppala kızlar ikinize de geçmiş olsun. gece yatarken tereyağ pekmez ikilisini ihmal etmeyin. Birde rahat oksurmeden uyuyabilmek için bı kaşık z.yag. için muhakkak.
Teşekkürler canım bu akşam deniyeyim öksürük gece tutuyor beni 20 gün geçti hala bitmedi zıkkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…