Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
hehhe seninki de pide mi? Bizimki de köfte Pideli köfte bizimkini ben içli kofte diye seviyorum eşim sulu kofte herkes canının istediğini söylüyor hayvana
Şükür Allah a canim hersey yolunda sağlikli dedi doktor Kalbini dinledik Öyle hareketliydiki giderken çikolata yedim zaten hareket etsin diye Vee kızım oluyor çok şükür
canım gözünaydın çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

kızlar resmen atağa geçti

Çok sükür canim Allah razi olsun evet kızlar bastiriyo bakalim

Şükür Allah a canim hersey yolunda sağlikli dedi doktor Kalbini dinledik Öyle hareketliydiki giderken çikolata yedim zaten hareket etsin diye Vee kızım oluyor çok şükür
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah. Kızlar farkı kapatacak gibi

Hahahaha seninki bebeği pusetten atar kendi girer oturur öyle bir tipi var

Bursalı olmak bunu gerektirir
Pideli köfte

Allahım yarabbim. Böyle durumda olan işten izin alır gider yine verir o testi. İş çıkışına kadar kaç kişiye temas edecek
Öyle canım öyle de oldu zaten
İnsanlar bencil kendilerine bir şey olmayacak bir tek kendisi yaşıyor eşiyle, diğer insanların bebeği varmış annesi hastaymış kimsenin umrunda değil ki
Balkiz94 canım onlar rapor almıyorsa sen alsan vermez mi doktorun? Böyle bişi olamaz insan çekinir biraz ya tokatlayasım geldi hepsini
Canım haftaya sınavları yapmam gerekiyor ayrıca bunların hastalığı zaten 1-2 gündür varmis ama bugün biz fark edince böyle böyle dediler yani bulastiysa dünle bugün çoktan bulasmistir
Bir de bana sorsan canım Allah'a havale ettim artık kötüyü çağırmak istemiyorum kayınvalidem var yanımda kadın kalp hastası kayinpederim yaşlı ben hamile. Defalarca uyarmama rağmen inadına yapıyorlar sanki

allah seni hahaha canım pideli köfte istedi. ben nasıl heykele çıkayım şimdi yaaaa
Hahahaha seninki bebeği pusetten atar kendi girer oturur öyle bir tipi var
kesin kesin hasdkasdasjd
Bursalı olmak bunu gerektirir
Pideli köfte
ay canım pideli köfte istedi heykele de çıkamam şimdi evde kendim mi yapsam :)

eşimi aradım şimdi çok büyük bir problemimiz var diye
korktu adamcağız ne olduu diyor
acilen pideli köfte yemem lazım küçük sarayda dedim :)
adamın aklı çıktı hahaah :)
bugün de geç gelecek eve
yarın gideriz diyor :) dedim yapacak bir şey yok yarını bekleyeceğiz :) B Bonncuk baldan_madam

Yalnız poz verişine

Bir erkek daha
Test sonuçlarını temiz gelmesine çok sevindim cnm Sağlıkla ilerlersin inşallah

Hiç aklima gelmedi canim videoya almak Şükür yolunda olmasina bende çok sevindim senin adina
Birde miyom oluşmuş bende daha önce yoktu hiç ama korkulacak bisey yok dedi doktor umarim ilerdede bi sıkıntı olmaz
Sezeryan olacaksan onu da alıyorlarmıș aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…