Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
allah seni hahaha canım pideli köfte istedi. ben nasıl heykele çıkayım şimdi yaaaa

kesin kesin hasdkasdasjd

ay canım pideli köfte istedi heykele de çıkamam şimdi evde kendim mi yapsam :)
Yemek yapmamak için bahane at suçu bizim üzerimizeçık heykele hazır ye evdekiler onlar gibi olmuyor yaa ayy benimde canım çekti ama buradakiler orası fibi olmuyor yaa

Ayyy yerim onu ne kadar tatlı ama haklı mekanın sahibi o İnsanlardan daha çok güvenir oldum hayvanlara saf sevgi

Yalnız poz verişine
şşşş şekiliz :):):)
Yemek yapmamak için bahane at suçu bizim üzerimizeçık heykele hazır ye evdekiler onlar gibi olmuyor yaa ayy benimde canım çekti ama buradakiler orası fibi olmuyor yaa
hhahaha yok ya evde yemeğim vardı :) :) :)
inan heykelde yediklerim kadar güzel başka yerde yemedim bende :)
Ayyy yerim onu ne kadar tatlı ama haklı mekanın sahibi o İnsanlardan daha çok güvenir oldum hayvanlara saf sevgi
gerçekten öyle :)
bir de son birkaç gündür paldır küldür toplanan hayvan haberleri var görükçe içim kan ağlıyor

ayy evet hatta o bir de bebek aldı eve bu gerçek bebek gibi olan yapma bebeklerden kedi alışsın bebeğe diye bebeto :)
bizim kedimiz bebek geldiğinde 7-8 aylık falan olacak. inşallah kolay alışırlar birbirlerine
Evet evet aynen gerçekçi bebek aldıydı Ben alışıcağını düşünüyorum Pelin Akilin evinde hem köpek hem kedi var maşallah ikizleriyle birlikte her zaman

Bı süreçte Allahım hepimizi ailelerimizi korusun. Çok iyi anlıyorum seni benim anneciğim başka şehirde sırf bu yüzden 1,5 senedir göremiyorum. Bana yardım için gelicek ama birde bana sor gelmesini artık engelleyemiyorum aklı bende kalıyor..

İnşallah birşey çıkmaz ne bencil insanlar yaa keyfin yoksa gelme işe yada uzak dur insanlardan Allah korusun canım çok yakın temasta olmamaya çalış uzak otur insanlardan

Gerçekten insanlar çok rahatladı sanki pandemi bitmiş gibi davranıyorlar diğer ülkeler kapanmaya gidiyor bizde önlem alınmadıkça iyice rahat davranmaya basladılar özellikle Omicron icin çift maske yada n95 öneriyor doktorlar çok dikkat etmek gerekiyor ama nekadar edersek edelim tek taraflı olmuyor gelip buluyor bi şekilde

Annem akciğer kanseri bende görmüyorum uzun süredir gidemedim annecigime bir şey olur diye kayınvalidem de illa gelmek istedi risk aldı kendi annemi asla getirtmezdim
İnşallah birşey çıkmaz ne bencil insanlar yaa keyfin yoksa gelme işe yada uzak dur insanlardan Allah korusun canım çok yakın temasta olmamaya çalış uzak otur insanlardan
Oyle yapıyorum canım bir salon büyüklüğünde öğretmenler odası elimden geleni yapıyorum inşallah bulaşmaz

Malesef öyle 3 gün çalışıyorum sadece o 3 günde o kadar dikkat ediyorum ki ama bu kadar dikkate yine bir şey olursa yapacak bir şey yok

Bende almak istiyorum ama emmezse o kadar para boşa gidecek. Doğduktan sonra alayım diyorum
Canım arkadaşım almıştı o kapaktan memnun kalmadım kullanamadım dedi. Memnun kalan da çok var.

Arkadaşım direkt bana verecek sağolsun. Etrafında yok mu acaba kullanan. Bu tarz kişiye göre memnuniyeti değişen şeyleri paylaşma imkanı güzel oluyor aslında. Yoksa bazen boş yere para oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…