Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hanımlar merhaba, nasılsınız?
3 saattir doktordayım cinsiyet için 3 çikolata meyve suyuna rağmen asla uyanmadı ve tahmin yapmadı Normalmi bu kadar uykuya dalması ve çikolataya rağmen uyanmaması
Ben okadar beklemedim doktorda ama meyve suyu çikolata yememe rağmen cinsiyeti 2 hafta üstü üsttü gittiğimde göstermemişti

Oh cok şükür iyi bari 1 haftadır epey yoruldum acaba birsey mi oldu dedim kendi kendime yahu
Kendimi yorunca bende de fazlalaşıyor yani korkulacak birşey yok dedi doktorum bana
Dün temizlik yaptım yemek hazırla falan oturup kalkınca daha fazla hissettim
Normal halimizdeki gibi değiliz yorulunca vücut farklı tepki veriyor

Ay nedem böyle oluyor anlahamadım Sizin şimdi cinsiyet belli acaba?
16+2 de gittim gösterdi anca kendini erkekmiş
2 hafta üst üstte aynı pozisyonda ayaklar kapalı toto yukarıda öyle yatıyordu göstermedi bu hafta öğrendik çok haftaya gidersen aynı saatlere alma belki uyku saati öyledir ben 11 gibi alıyordum hep randevu bu sefer öğleden sonra 2 gibi aldım gördük

Bende 14:00'e aldım asla uyanmadı. Erken saatler deneyeyim birde belki gösterir 17 haftalık artık göstermesi gerek.

Bu yeni nesil bebeler emzik konusunda neden bu kadar katı. Ablamın 5 aylık bebesi de almadı abimin 2 yaşındaki kızı da

kızlar park yatak araştırıyorum benim yatağımda yüksek dikkat edilmesi gereken nokta kademe ayarıymış yerindede ölçmek lazım tabiki
almış yada alacak olanlara bilgi olsun diye yazayım dedim

Bana da 20. Hafta sonrası dediler canım ama burda birisi yazmıştı rahimde kasılma yapıyormuş. O yüzden 28. Haftada ol demiş doktoru. Bende doktoruma sorup o şekilde olacağım.
Hanımlar merhaba, nasılsınız?
3 saattir doktordayım cinsiyet için 3 çikolata meyve suyuna rağmen asla uyanmadı ve tahmin yapmadı Normalmi bu kadar uykuya dalması ve çikolataya rağmen uyanmaması
O hareket etmiştir canım ama minik hareketlerdir. Farkedememis olabilirsiniz. Kalp atışında sıkıntı yoksa kafana takma kuzum. Belli olmuyor ikizler bebesi bunlar. Ya ben bir de açken daha çok hareket ederler diye bir yerde okumuştum onu bulursam paylaşırım.
Kızlar 16 haftanın içinde alt karında aşağı doğru baskı hissetmek normal mi?
Bende hissediyordum canım sknti etme.

Çok şükür her şey yolunda, Ay neyse birdahaki haftaya nasip diyelim. Çok yeşekkürler cevaplarınız için

Ay evet ya, ben bayılıyorum emzik emen bebeklere vereceğim valla zorla alsın

Canım çok geçmiş olsun sana da Allah korusun ya olmayım kovid falan aşı olucam ben kormuyorum. Nasıl geçti peki senin canım. Sıcak su limon bal falan içiyorum zencefilli de sen ne yapmıştın

Canım çok geçmiş olsun sana da Allah korusun ya olmayım kovid falan aşı olucam ben kormuyorum. Nasıl geçti peki senin canım. Sıcak su limon bal falan içiyorum zencefilli de sen ne yapmıştın
Sağol canım benim ben hem kovid geçirdim hemde iki doz aşımı oldum şükür hamile olmasaydım korkmazdım bukadar ama işte içimizdeki can için endişeleniyorum Dr gittim öksürük kasıklarımda ağrı yapiyordu artık bebeğe bişi olcak diye ödüm koptu gece sabahliyirdum ama şükür bişi olmaz diyince içim rahatladi bana bol bol ılık su iç dedi ben kabuklu limon yedim sürekli bide bitki çayı tüketme dedi ben zaten alerjim var normal çay dışında bisi icemiyorum öyle geçti bogaz ağrım ama öksürük biraz kaldı oda geçer inslalh

Aynen oda doğru vücut dengeyi bozunca ne yapsan boş oluyor Allah kolaylık versin sürekli dikkat etmek gerek çok yorucu bilinç olarak
Evet ya bana da çok zayifsin diyen oldu da ben pek sallamiyordum 34 beden kıyafetler hep indirimde oluyodu kimse almıyor diye hiç bitmiyordu yada beden olarak.
Bende kedi çok isterim ama eşim asla kabul etmiyor şuna bak ya sevilmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…