Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Zaten bir sıkıntı yoksa gerekde yok çok sık gitmeye ya hele şu detaylida gecsin bende bisey olmazsa ayda 1gidicem. son ay her hafta tabii mecbur
Hahahaha evett öyledirrr yaa kuzu 2hafta da bir gitsem gene aynı boyut görcem birşey farketmiyor ayda bir gitsen nekadar büyüdüğünü görüyorsunn bende alıştımm doktorum sağolsun

Yaniii doktor birşey yok diyo gelsende aynı boyut görcen diyor demekki oyüzden öyle yapıyorr
Neden öyle oldu geçmiş olsun
Çok saoalsın.. Evet bir sıkıntı olsa daha sık çağırırdı. Benim kanama sıkıntılarım oldu. Biraz daha kısıtlı geçiriyoruz süreci ama iyiyiz

Reactions: Jou
Benim sadece açlık tokluk kan sekerime bakmisti öyle bisey düsünebilirsiniz. Ama ailede heleki cok yakinlarda varsa risk var diye doktor önerebilir
Ananem, annem pcos tada tip 2 diyabet yatkınlığı oluyormuş. Geçen tahlil verdiğimde şeker de vardı iyi idi. İnşallah istemez bende ikileme düşmem

Arkadasımda rahatsiz olmuştu bu konuda doktoru aslinda bi dilim pasta ve yaninda limonata içmekle ayni şeker orani istersen böyle ye iç o şekilde yapalim yada dediğin gibi şeker ölçer alip ölçümler yapip ilerlerdiler yani mantikli bir yaklaşim bencede hem doktor hem anne için

Çok saoalsın.. Evet bir sıkıntı olsa daha sık çağırırdı. Benim kanama sıkıntılarım oldu. Biraz daha kısıtlı geçiriyoruz süreci ama iyiyiz
Benimde oldu baya kaynamamm 5 haftalıkken daha yeni hamile öğrendiğimde geçirdim kanama benimde düşük tehlikem vardı doktor hatta tutunacağını bile emin konusmadı düşebilir dedi bana 2 ay evde yerimden kalkmadım hiç hep yattım wc ye gidip geldim sadece düzenli beslendim hep allah dedim sağlıklıysa tutunur dedim ve çok şükür güçlü çıktı benim yavrum bebekler zaten herzaman güçlüdür sonr adüşük tehliken bitti deyince artık normal hayatıma döndüm

Mesela benim şekerim varmış ailemde genetik şeker de var zaten belki isteyebilirrr ama inşaallahh emcbur olmaz tatlı yasak bana meyve yasak mesela şekerli türlü şeyler yiyemiyorum diyabete yakınmışımşekerim sınırına yakı

C civcivsin

Doktorundan onay alıp en kötü git proluton depot iğne al nöbetçi eczaneden, onu vurdur.

Ben yedekte bi tane tutuyorum.
Acil bir durum olursa hemen onu vurdur demişti doktor.

.

Böyle şeyler duyuyorum ya insan rahatlıyor daha çok umutlanıyor. Her şey geçecek inşallah Bende ilk öğrendiğim 6. Haftada yaşadım azdı o ama içerisinde fazla var demişti. doktor banada çok iç açıcı konuşmamıştı. Kapandı sonra. Dışarıya doğru olmasa da yine belirdi. En son baya oldu. Kapanmasını bekliyoruz. 5. Ay bitene kadar dikkat edicez dedi. Üstesinden gelicez Allahın izniyle

Reactions: Jou
Doktor sıkıntı görmediyse dediğin gibi ara vere vere yavaşça gidilir Hayırlı yolculukların olsun
Teşekkür ederim ben daha 2 ay önce gidicektim sordum sorun olmaz yarım saatte bir yürü 10 dk dedi o kdr zaten işte otururken insan daha çok oturuyor ya ben istediğim zaman durabilirim

Bu mantıklı bişi.. En azından pasta ve limonatadan şeker almak saf glikoz almak ile bir değil gibi geliyor bana.. şeker ölçer çok kafama yatıyor benim.. Çok saoalsın paylaştığın için..

Benimde kese etrafımda aşırı derece vardıı iğneler verdi sabah akşam hep vuruldumm hergün
Agrılarım çok oldu hep allah kimseye yaşatmasın kanama işi çok kötü benim aklım gittii ben bide regl olduğumu düşünebilirdim reglimden 5 gun önce erken oldum ben regliyim sandım 2 3 güne kesilince şüphelendim ama sanmıyorum dedim test ettim meğersem hamileymişim ondan sonra 2 saat sonra foşur foşur geçirdim resmen allah kimseye yaşatmasın insanın aklı gidiyorr allahınn izniyle kapanacak seninde canım benimm kimimizin vücudu hassas olur zor toparlanır onun gibi birşey seninde demekkii ama biticek buda sen yeterki bol bol dinlen ağır kaldırma çok iş etme çok ayakta durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…