Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bende geldim kim etiketledi bilmiyorum ama sayfa 1 den başladım çok güzel çünkü ama burasıda var ev işleri derken sona gelemedim yorum yazamadım çok güzel bir sayfa teşekkür ederizz
Yaaaa canım benimmm asıl ben teşekkür ederimm baştan bakmıssın mutlu oldum.
Dahada işe yarıyacağını biliyorumm
Ben etiket etmiştim senii burda gördüm gördüğüm kişileri etiketliyorum

Çok saoalsın her şey yasak zaten bende anca yatıyorum lavaboya gidiyorum. Baş ağrısı çekiyorum

Reactions: Jou
Yaaaa canım benimmm asıl ben teşekkür ederimm baştan bakmıssın mutlu oldum.
Dahada işe yarıyacağını biliyorumm
Ben etiket etmiştim senii burda gördüm gördüğüm kişileri etiketliyorum
Bide ekran görüntüsü almışım baya beğendim şeyleri olmuyor böyle dedim telefonda bebek resim dosyası açtım acil lazım olursa diye resmen çocuk gelişim kitap almışım gibi oldu

Ne kötü ya. Bence olmalı
Ya bunu ben de anlamıyorum polikliniklerin hepsinde uzman doktor nöbetçi olmuyor mu???? Acil bi durum olabilir sadece kadın doğum değil öteki bölümler de

C civcivsin canım kahverengi ise olmuş bitmiş muhtemelen hiçbir sorun yok yine de yaz olur mu bize de

H hoppala eee hani bize bebek atmadın

Bende dusunmuyorum pişman olmam ama onu amaci cinsiyeti ögrenmeden bi yakınının bilip hazirlamasi ben hayatta dayanamam zaten bilincede cok bi anlami kalmiyor tamamen şov
Bende böyle düşünüyorum şahsen. Bende tezcanlıyım hayatta dayanamam herkes eşine supriz yap diyor ben hastaneden çıkar çıkmaz ararım diye korkuyorum ya

Ahahaha bende istemiyordum ama patlattık cinsiyeti ben öğrenmiştim eşime doğum günü süprizi yaptık
Bizde yılbaşı öncesi öğrendiğimiz için aramızda pasta keseriz diye anlaştık. Kızsa pembe erkekse mavi pasta falan merak edenler icinde ceker paylaşırım dedim ama bilemiyorum ya

Ne kötü ya. Bence olmalı
Sağlık sistemi nasıl işleniyor hiç bilmiyorum. Bence de olmalı.. Mesela ben küçük bir ilçede yaşıyorum 1 devlet 2 özel var. Hiçbirinde nöbetçi kadın doğum doktoru yok. Ama sadece 1 özelde 4 kadın doğumcudan 1 tanesi haftada 1 akşam polikliniği oluyor. Onun haricinde doğum vs için hafta sonu vs geliyorlar.

Şöyle bişi anlatayım biraz gülelim 2 sene önce İstanbul’da Mecidiyeköy’de Cevahir diye bir avm var. Orda bir mağazada arkadaşıma parfüm bakarken yanlışlıkla gözüme sıktık. Etrafında da bir devlet hastanesi vardı. Şişli Etfal mi tam hatırlayamadım. Oraya acile gittik. İlk doktorun yanına giriyorsun o seni gerekli polikliniğe gönderiyor. Göz için doktor muayenesinden geçtim. Çok şaşırmıştım demekki dedim her birimin bir nöbetçisi var.

Bende böyle düşünüyorum şahsen. Bende tezcanlıyım hayatta dayanamam herkes eşine supriz yap diyor ben hastaneden çıkar çıkmaz ararım diye korkuyorum ya
Aynen mümkün değil içimde tutamam hamileliği bile elimde testle koşa koşa söyledim sürpriz yapabilenlere saygi duyuyorum

Ajajshjshs bi sorun olmadı değil mi?
Yani normalde insan düşününce her poliklinikte yatan hastalar var doktor olmalı.

Kuzum gittim çatala bile çıktım iyiymiş bebek iki gün önce tüm evi temizledim, balkonu yıkadım, çamaşır astım, sildim sanırsam ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…