Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir de şekerli su veriliyormuş sanırım; hiç değilse baklava vari şeyler yedirseler de tatlı nefsimizi tatmin etse :)

Ajajshjshs bi sorun olmadı değil mi?
Yani normalde insan düşününce her poliklinikte yatan hastalar var doktor olmalı.
Baya bir acıdı ama şükür iyiyim Bence de kesinlikle olmalı acil durumlar için ama sanırım doktor sayısı az olan hastanelerde her gün nöbet olamayacağı için yapılmıyor galiba

Evet şuan diğer grupta gümüş kapakları öve öve bitiremiyor arkadaşlar çok iyi geliyormuş
Canım ben lansinoh un gögüs ucu kremini kullandım o da iyi geldi.Biraz da maliyetli gümüş kapaklar.Ilk emzirme de illa ki tahriş oluyor sanırım.Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başlamıştım.Tahriş oldukça da kullandım ara ara.

Kuzum gittim çatala bile çıktım iyiymiş bebek iki gün önce tüm evi temizledim, balkonu yıkadım, çamaşır astım, sildim sanırsam ondan oldu

Çok sevindim canım.

Yorma kendini bir daha.

Ben de dün biraz mutfakta ayakta kaldım, hemen ağrı oldu kasıkta.

Ne kadar tehlikeli dönemi atlatsak da dikkat etmemiz lazım kuzum.

.

Kuzum gittim çatala bile çıktım iyiymiş bebek iki gün önce tüm evi temizledim, balkonu yıkadım, çamaşır astım, sildim sanırsam ondan oldu
Canım iyi aman bebek iyi olsun sen de iyi ol Dinlen bolca
Baya bir acıdı ama şükür iyiyim Bence de kesinlikle olmalı acil durumlar için ama sanırım doktor sayısı az olan hastanelerde her gün nöbet olamayacağı için yapılmıyor galiba
Yani düşününce evet Ardahan devlet hastanesinde 2 tane kadın doğumcu var. Günaşırı nöbet tut da denmez heralde zor doktorların işi de ne diyim

karaca3443 canım, senin bulantın nasıl oldu?

Daha iyi misin şimdi?

.
Kimsenin sıkıntısını da unutmaz bu kız

İyiyim canım çok şükür akşama doğru geçti yemek falan da güzelce yiyebildim. Çok şükür

Benim de karşıma az önce Kağan hocanın kasık ve karın ağrıları ile ilgili videosu çıktı onu izledim. Bugün konuşmuştuk, bu ara bende de sık oluyor. İzlemeyen arkadaşlar için bırakıyorum. Tam da 2. Trimester başında en yoğun ağrıların olabileceği dönem ve çok normal diyor

Canım benim, çok sevindim geçmesine.
Hiç ses çıkmayınca bu akşam merak ettim.

Ay bu video tam ihtiyacım olan şey.
Dünkü ağrıyı biraz takmıştım kafama.

.

Hayır ilk kez oldu arıyorum şimdi nöbetçi doktor eşimde işte daha inşallah iyidir ilkim de böyle oldu benim
Merak etme canim 2 haftadır aynı sekildeyim kahverengi olağan dedi gerçekten ilk kızımda da olmuştu. Ama geçen cumartesi bacaklarimdan aşağıya doğru kan boşandı resmen o şekilde acile gittik progestan içiyorum gun de 3 kez Allahın izniyle tedirgin olma

Aynen cnm..
Kızlar genelde doğumdan sonra kullandılar ama öncesinde kremde kullanan oldu.. önceden başlamakta mantıklı

Evet oda çok iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…