Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum gittim çatala bile çıktım iyiymiş bebek iki gün önce tüm evi temizledim, balkonu yıkadım, çamaşır astım, sildim sanırsam ondan oldu
Cnm benim bebeğim iyi olmasına çok sevindim
Yorma kendini o kadar 3.5 aydır elime süpürge almadım halen çok dikkat ediyorum sende dikkat et lütfen

Canım çok şükür iyiye gidiyor 1 hafta daha burdayım
Kuzum güzel haberler gelmesine çok sevindim. Maşallah küçük kelebeğine . Hastane de olmayı sıkıntı etme daha iyi gözetim altında olmak.
Cinsiyet balonu patlattinız mı canlarrr ben hic istemiyorum oyle birsey yapmak ama pisman olurmuyum acaba bilemiyorum
Kuzum o tamamen sana bağlı bişey içinden geliyorsa yap gelmiyorsa yapma. Şahsen ben öyle şeylerden pek hoşlanmıyorum. çünkü herkesin yaptığı şeyler bana yanlış anlaşılmasın çok sıradan geliyor.
Kızlar az önce bir şey aktı hissettim kahverengi leke gelmiş peçeteye gelmedi ama dr yazdım şimdi
Civcivim sen naptın ne kuzum bir günde kendine o kadar valla bende bir aydan beri elime süpürge felan almıyorum kanama yaşadıktan sonra. Daha dikkatli ol kuzum bir ilaç verdi mi peki doktorun bana progestan 200 vermişti on günlüğüne.
Nerdeeee vermezlerki şöyle ekler profiterol En sevdiklerim Bir de frambuazli pasta
Dimi ama ya en sevdiğim frambuaz yada krokan . Valla benim açlık kan şekeri 74 çıkmış. Ama yine de doktor gerek duyarsa yaptırırım çünkü gizli şeker hamilelikte oluyormuş o da bebek için sıkıntı teşkil ediyor diyorlar.
Kuzum sana noldu nazar mı ettik? ben bunu kaçırmışım . Şimdi nasılsın bir sıkıntı yok inşallah.
Nasıl bir şey o tekme çok merak ediyorum.

Sanırım plasenta ön duvarda olduğu için uzunca bir süre de merak etmeye devam edicem.

.
Cano böyle damar atması gibi bişey bende hissedince hemen elimi koyuyorum ama dışarıdan bişey hissedilmiyor.

Nasıl bir şey o tekme çok merak ediyorum.

Sanırım plasenta ön duvarda olduğu için uzunca bir süre de merak etmeye devam edicem.

.
Yaaa ne diyeceğim. Doktor bana yakında hissetmeye başlarsın dedi. Bende burdan gördüm ya direkt önde mi arkada mı dedim. Senin ki önde ondan hissedersin dedi

valla ben yazacaktım ağzımdan aldın

Bugün arkadaşlarım karnımı gördü, daha çıkmamış ki, hepimizde var o kadar göbek dediler.

Ben kilo verdikten sonra dümdüzdü karnım diye ikna etmeye çalıştım onları.

Hayır göbek değil, bebek diyebiliyorum artık.

Bence güzel bir gelişme.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…