Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kasık bölgesindeyse o bebistir cano. Bende gazdır diyordum ama hiç gazla işim olmayınca afedersin ama o zaman anladım. bence onlar bebislerimizin ilk hareketleri

Evet, kasığa yakın oluyo canım.

Hatta genelde de sağ kasığa yakın oluyo.

Hiç emin değilim, midem gurulduyo mesela şu an.

Gece yatmadan önce bi hareketleniyo sanki bağırsaklar.

.

Offf benim göğüsler çok büyüdü yaa göbekle yarışa girdi resmen ben diğer aylarda ne yapacam Allah yardımcım olsun

.
Cano o bence bebişin bende ilk konduramadim.birde kız çocuğu solda erkek sağda durur derler kipraşmalarda sağdan geliyor diyorsun. Ben de hep solda hissediyorum. Zaten şuan portakal kadar biseyler

Cano o bence bebişin bende ilk konduramadim.birde kız çocuğu solda erkek sağda durur derler kipraşmalarda sağdan geliyor diyorsun. Ben de hep solda hissediyorum. Zaten şuan portakal kadar biseyler

Benim bebiş başından beri rahmin sağına yerleşmişti kuzum.

Orda olduğunu biliyorum ama ne bileyim, doktor da 4 haftaya anca hissedersin dedi bana.

.

bu cümleleri sen mi söyledin
ben şok

oooo zaman yarın yine 3 minnoş kontrolü var bildiğim kadarıyla

@Cirius sen, Eflatunhilaf bir de @ayaza doğru biliyorum di mi

@SnowFlake- çok teşekkür ederim
Yaa evet teşekkür ederim
Sabah 11de randevum, kızımla birlikte gideceğiz. Çok meraklı kardeşini gormeye❤

güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz

.
Canım benim 2. Cocuk 1 haftadır hissediyorum sanırsam, sağda benim de oynasmalar ve bana da erkek demişti doktorum.

Öyle büyük bir hareket bekleme zaten daha, kıpraşma diyelim, içeriden hissetmeye başlarsın bence yavaş yavaş ❤

Çok sağol kuzum yazışmalar çok oluyor gözden kaçmıştır. Allaha şükür kızımda bişey yok ama baya da korktuk şükür suan ıyiyim ilaca devam ediyorum günlük işlere mecbur devam ediyorum yatış yok pek çok sağol canim

Bu gerçek galiba kızlar solda erkekler sağda hissedilir diyor eskiler . Yüzde yuz olmasada gerçeklik payi var sanırım bende solda hissiyorum hatta bu hafta sürekli. Özellikle gece

Ay son 1 2 haftadır yüzümde bi sivilce çıktı anlatamam sürekli çıkıyor. Kızçem güzelliğimi alıyor sanırım öyle derler ya
Benim de sürekli yüzümde sivilce çıkıyor:/ kiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…