Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahah canımÇekmemişim telefona ama cinsiyet erkek çok şükür herşey yolunda görünüyor kafa boy kilo ense… inşallah allahım DNA’larımız da temiz çıkar da

Bu gerçek galiba kızlar solda erkekler sağda hissedilir diyor eskiler . Yüzde yuz olmasada gerçeklik payi var sanırım bende solda hissiyorum hatta bu hafta sürekli. Özellikle gece
Yani ben çok inanmam böyle şeylere aslında ama kızım da soldaydı yani bilemiyorum

Bu gerçek galiba kızlar solda erkekler sağda hissedilir diyor eskiler . Yüzde yuz olmasada gerçeklik payi var sanırım bende solda hissiyorum hatta bu hafta sürekli. Özellikle gece
Benim en başından beri hep solda sancım oldu. O zaman bende kız heralde diyordum doktor erkek deyince doğru değilmiş dedim. Şimdi kız deyince doğruymuş dedim

Yani ben çok inanmam böyle şeylere aslında ama kızım da soldaydı yani bilemiyorum
Bazı şeyler hakikaten çıkıyor yüzlerce yıllık tecrübe ediyorlar. Biraz dizlerim ağrıyo yağmur yağacak misaliben 2.kızıma hamileyim ikiside solda. Tabi istisnalar da olabilir.

Benim en başından beri hep solda sancım oldu. O zaman bende kız heralde diyordum doktor erkek deyince doğru değilmiş dedim. Şimdi kız deyince doğruymuş dedim
Evet ya döndük dolaştık kıza geldik benimde sancim soldaydı . Buda ramzi teorisi biraz yerleşme pozisyonuyla alakalı hisler de yanılma payı var tabi .

Allah yardımcın olsun canım yine de enerjini büyük evladına ve bebişine harca günlük işlerde biraz eşine nazlan . Sen daha iyi biliyorsundur tecrübeli bir anne olarak, bir de sırt ağrısı felan olunca daha kötü oluyor. O yüzden dikkat et canım kendine. Tez zamanda geçip gitmiş olsun inşallah rahatsızlık durumunda .

Amin canim ne kadar düşüncelisin Allah razı olsun kimseye bu sıkıntı gelmesin hakikaten insan ne kadar bilse de hep bilmiyor gibi oluyor.. her bebek sanki yeni bir tecrübe.

Başlarda ablam yüzüne parlaklık geldi erkek diyordu son haftalarda feci sürekli çıkıyor sivilceler. %90 kız dedi son muayenede doktor.

Sana tahminde bulunmuş muydu hiç?
Yok sormadım,doktor da bir şey söylemedi bakalım ayrıntılı ultrasonda net öğrenirim

Egemen
Göktuğ
Kerem
Yağız
Mert

Hoşuma gidenler ve listemdekilerdi

Bende göktuğ a çok yükselmiştim kıza döndü
Kız olarak düşündüğün isim var mı?Göktuğ güzel isim ama koyamam Kerem ve Kerim de hoşuma gidiyor.Biz daha isim konuşmadık eşimle.Ama eşim çocuğun sünnet düğünü mevzusunu bile açtı

Bende de çıkıyor benimki erkek bide
Kesin mi benimde adet döngüme geldiğinde çıkıp geçiyordu. Erkeğe benziyor dediği zamandı. Hatta geçen kız olduğunu öğrenmeden dedim yine çıktı geçer diye. Ama geçmedi bu sefer ve sürekli çıkıyor Sonra dedim kızdan demek

Kız da var. Ama tam netleştirmeden bakmak istemiyorum çok fazla erkekte baktım isimlere anlamlarına kıza döndü yaİnci ismi çok hoşuma gidiyor önceden beri ama emin değilim şimdi nedense

Aaa neden Göktuğ koyamazsın

Kesin sayılır İlk baştan beri hep erkek dedi. 2 hafta sonra tam nokta koyulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…