Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa hangisi canım? Link varmı artık ciddi ciddi icabına bakmalıyım şimdi öyleysem ilerisi daha kötü olacak

Aynen çok şükür canım doktorun umudu yoktu benden İnş hep böyle giderim de olsun 2 hafta burdayım zaten 1 hafta daha kalırız artık

Kan sulandırıcı kullanmadıysan sıkıntı yok, kanın zaten sulu canım.

Alt ast dediğim gibi, progesteron kullanmasan bile vücut üretiyo ya, ondan artıyo. Bi süre sonra tekrar baktırırsın.

Hamilelikte tüm değerler o aralıkarın içinde olmayabiliyo. Korkulacak bir şey yok yani.

.

Ooooo, hadi hayırlı olsun canım.

24.haftaya kadar yukarı çıkar demişti bana doktor. Merak etme.

Ama kendini de çok yorma sakın. Ben öyle yapıyorum.

.

Ooooo, hadi hayırlı olsun canım.

24.haftaya kadar yukarı çıkar demişti bana doktor. Merak etme.

Ama kendini de çok yorma sakın. Ben öyle yapıyorum.

.
Anladım canım, peki seninkisi de mi aşağıda mıymış? Bir de bebek 11. Haftada fln gununde giderken kontrollerde bir gün ilerde bir gün ilerde şeklinde çıkıyordu bgn toplamda 4 gün ilerde çıktı yani 14+5 olmasi gerekirken 15+2 cikti. Doktoruma bu normal mi diye sordugumda 1 haftaya kadar normal kabul ediyoruz, benim ölçüm seklinden, bebegin pozisyonundan ölcüm degisebiliyor ben de yanlis olcebiliyorum tarzinda konustu ama nedense icimde bir tedirginlik oluştu. Umarım böyle kostur koştur önden gitmeye devam etmez

Oy rahatladım sağol kuzu

gözün aydın yok yok dert edilecek bir şey olsa direkt söylüyorlar zaten endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…