- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #26.521
Bende 12. Haftada başladım hala devam.Oh ne güzel bitmiş seninki inşallah en kısa sürede benimkide biter
Kızlarım nasılsınız
Akşam herkes ailesiyle vakit geçirir diye şimdiden yazmak istedim. Yeni yılda hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Bebeklerimizi bereket içerisinde sağlıkla büyüteceğimiz bir yıl olsun.
Hepinizin bu yıldan çok daha mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum
Çok aminnnKızlarım nasılsınız
Akşam herkes ailesiyle vakit geçirir diye şimdiden yazmak istedim. Yeni yılda hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Bebeklerimizi bereket içerisinde sağlıkla büyüteceğimiz bir yıl olsun.
inşallah geçer aynen bütün dengemiz bozuldu, ben de mide yanmasını ilk defa hamilelikte yaşıyorum kaç gündür de yine baş ağrıları vuruyor daha yeni uyandım desemay kızlar 2 gündür bir mide yanmam var akşam yemeklerinden sonra anlatamam size.
dün akşam en son ağrıdan uyuyakaldım koltukta. yatağa geçerken tekrar başladı yanmaya dayanamadım rennie aldım bir tane. biraz olsa rahatladım. ay napcaz biz bunu ya reflü gibi bir şey sanırım bütün yemek borum yanıyordu resmen
ki ben mide ağrısı reflü falan bu yaşıma kadar bilmezdim.
umarım doğumdan sonra geçer kalıcı olarak kalmaz
Aminnn inşallahhİnşallah biter canım.
11 tane kullanmışım ben.
İnşallah senin o kadar çok sürmez.
.
Selamlar
Ben de kontrolden geldim. Gelişimi gayet iyi dedi 10 gün önden gidiyormuş.Uyuyordu minik kuşum sırtını yaslamış bana yeri epey rahat dedi doktor. Kan idrar testleri verdi asm de yaptırıp haftaya sonuçlarla gideceğim tekrardan. O zaman detaylı ultrasonu soracağım takviyelerim bitiyor onları yenileyeceğiz. Bu kez gittiğim doktor gayet iyi geldi bana çok şükür iyi hissettim yanında. Uzun uzadıya anlattı sakindi burda olduğum sürece bu doktora giderim inşallah. Cinsiyeti de değişmedi hala erkekmiş ikili yapıldıysa üçlüye dörtlü teste gerek yok dedi. Haftada 1 balık yemen gayet iyi dedi. Bu kadar tahmini doğum 15 haziran ama sezeryan gününü 5 haziran olarak kaydetti. Eğer olursa ilk doğumlardan biri de ben olacağım sanıırm burda Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim minnoş kedilerimizle beraber yumuş yumuş sımsıkı sarılarak hep yanlarında varolarak
Gözün aydın güzel haberlerle gelmişsinSelamlar
Ben de kontrolden geldim. Gelişimi gayet iyi dedi 10 gün önden gidiyormuş.Uyuyordu minik kuşum sırtını yaslamış bana yeri epey rahat dedi doktor. Kan idrar testleri verdi asm de yaptırıp haftaya sonuçlarla gideceğim tekrardan. O zaman detaylı ultrasonu soracağım takviyelerim bitiyor onları yenileyeceğiz. Bu kez gittiğim doktor gayet iyi geldi bana çok şükür iyi hissettim yanında. Uzun uzadıya anlattı sakindi burda olduğum sürece bu doktora giderim inşallah. Cinsiyeti de değişmedi hala erkekmiş ikili yapıldıysa üçlüye dörtlü teste gerek yok dedi. Haftada 1 balık yemen gayet iyi dedi. Bu kadar tahmini doğum 15 haziran ama sezeryan gününü 5 haziran olarak kaydetti. Eğer olursa ilk doğumlardan biri de ben olacağım sanıırm burda Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim minnoş kedilerimizle beraber yumuş yumuş sımsıkı sarılarak hep yanlarında varolarak
Doktoruna söyle şurup falan veriyorlar reflü için. Doğuma yakın zamanda daha çok oluyor bebek büyüdükçe diyorlar. Benim arada oluyor bazı şeyler yediğimdeay kızlar 2 gündür bir mide yanmam var akşam yemeklerinden sonra anlatamam size.
dün akşam en son ağrıdan uyuyakaldım koltukta. yatağa geçerken tekrar başladı yanmaya dayanamadım rennie aldım bir tane. biraz olsa rahatladım. ay napcaz biz bunu ya reflü gibi bir şey sanırım bütün yemek borum yanıyordu resmen
ki ben mide ağrısı reflü falan bu yaşıma kadar bilmezdim.
umarım doğumdan sonra geçer kalıcı olarak kalmaz
inşallah geçer aynen bütün dengemiz bozuldu, ben de mide yanmasını ilk defa hamilelikte yaşıyorum kaç gündür de yine baş ağrıları vuruyor daha yeni uyandım deseminşallah bunlar doğumdan sonra kesilir
Selamlar
Kızlarım nasılsınız
inşallah geçer aynen bütün dengemiz bozuldu, ben de mide yanmasını ilk defa hamilelikte yaşıyorum kaç gündür de yine baş ağrıları vuruyor daha yeni uyandım deseminşallah bunlar doğumdan sonra kesilir
Geçmiş olsun arkadaşlar. Tansiyonunuza bakıyor musunuz bundan da kaynaklı baş ağrıları olabiliyor. Benim migrenim var. Bundan sonra tansiyon önemli. Ben yüksekliğinden ötürü geçen aylarda günlerce ağrı çektimAh canım yaa..
Çoooooook geçmiş olsun.
Baş ağrısı zor, çok zor.
Ben bundan sonra hissettiğim anda alıcam Parol’u. Üstüne de türk kahvesi.
Ancak öyle önünü alabiliyorum.
.
seneye hem yeni yaşımızda hem yeni yılımızda mis kokularıyla yanı başımızda olacaklar
umarım hayat hepsini iyi insanlarla karşılaştırır ve önlerine hep güzellikler çıkarır
kuzularımızla mutlu seneler
Geçmiş olsun arkadaşlar. Tansiyonunuza bakıyor musunuz bundan da kaynaklı baş ağrıları olabiliyor. Benim migrenim var. Bundan sonra tansiyon önemli. Ben yüksekliğinden ötürü geçen aylarda günlerce ağrı çektim
Geçmiş olsun arkadaşlar. Tansiyonunuza bakıyor musunuz bundan da kaynaklı baş ağrıları olabiliyor. Benim migrenim var. Bundan sonra tansiyon önemli. Ben yüksekliğinden ötürü geçen aylarda günlerce ağrı çektim
Ay ay ayyyy, senin anneli bebekli ifadeni sevsinler.
.
Eee daha 4 aylıkmışız mııııııııböyle olucaz hepimizbenim hamilelik günlüğüme baksana 4 aylık oldunuz demiş, günlerdir bunu konuşuyoruz ahahaa
ayy bunlar ne kadar güzel dilekler.Kızlarım nasılsınız
amin inşallah kuzum çok teşekkür ederimAll dene kuzum şifa olur inşallah
tahin iyi geliyormuş kuzu dene sende mide yanması için B Bonncuk dedi. ben de eve gidince alacağım.inşallah geçer aynen bütün dengemiz bozuldu, ben de mide yanmasını ilk defa hamilelikte yaşıyorum kaç gündür de yine baş ağrıları vuruyor daha yeni uyandım deseminşallah bunlar doğumdan sonra kesilir
aminnnn inşallaaahhhh :)Hepimiz için unutulmaz ,güzel anılarla dolu, sağlıklı , huzurlu seneler diliyorum kızlar.
Gönlünüzden geçen ne dilekler varsa hepsine bu yılda kavusalim. Bebislerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım. Herkese mutlu seneler
dün akşam rennie aldığıma pişman oldum sonradan çünkü dünkü tahlillerden sonra doktor 1 hafta boyunca hiç bir ilaç alamazsın demişti. haftaya perşembeye kadar dayancam bakalım inşallah düşer değerlerimDoktoruna söyle şurup falan veriyorlar reflü için. Doğuma yakın zamanda daha çok oluyor bebek büyüdükçe diyorlar. Benim arada oluyor bazı şeyler yediğimde
etmeeee bu konuya girmeeee hahahahböyle olucaz hepimizbenim hamilelik günlüğüme baksana 4 aylık oldunuz demiş, günlerdir bunu konuşuyoruz ahahaa
Yapmaaa o konuya girmeeeeee hahahahahhaEee daha 4 aylıkmışız mııııııııhani 5e girmiştik yaahu uff
artık tamam 4 aylık olduk 5'e girdikEee daha 4 aylıkmışız mııııııııhani 5e girmiştik yaahu uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?