Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım benim
Seneye burda iğneler doktorlar yerine 6 aylık bebişlerimizin en güzel anlarına şahit olalım inşallah Allah bizleri onların kokularından mahrum bırakmasın İsteyen; emek veren herkese bu harikay duyguyu yaşatsın inşallah

Hepinize Sağlıklı ; Huzurlu ; Eşlerimizin Bize Prensesler Gibi Bakacağı Bı Yıl Olsun Bollll Öpücükler

Çok aminnn iyi canım sen nasılsın

Herkese sağlıklı huzurlu bolca paralı musmutlu sevdiklerimizle olacağımız güzel bir yıl diliyorum

Bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günü de görelim inşallah

inşallah geçer aynen bütün dengemiz bozuldu, ben de mide yanmasını ilk defa hamilelikte yaşıyorum kaç gündür de yine baş ağrıları vuruyor daha yeni uyandım desem inşallah bunlar doğumdan sonra kesilir

ne güzel hem detaylıca bakmış hem de rahatlatıcı konuşmuş her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin

Doktoruna söyle şurup falan veriyorlar reflü için. Doğuma yakın zamanda daha çok oluyor bebek büyüdükçe diyorlar. Benim arada oluyor bazı şeyler yediğimde

Reactions: kdv

Ah canım yaa..
Çoooooook geçmiş olsun.

Baş ağrısı zor, çok zor.

Ben bundan sonra hissettiğim anda alıcam Parol’u. Üstüne de türk kahvesi.

Ancak öyle önünü alabiliyorum.

.

Hadi gözünüz aydın canım.
Ohhhhhh, güzel haberlerle gelmişsin.
Hep böyle devam etsin inşallah.

.

seneye hem yeni yaşımızda hem yeni yılımızda mis kokularıyla yanı başımızda olacaklar

umarım hayat hepsini iyi insanlarla karşılaştırır ve önlerine hep güzellikler çıkarır

kuzularımızla mutlu seneler

Ah canım yaa..
Çoooooook geçmiş olsun.

Baş ağrısı zor, çok zor.

Ben bundan sonra hissettiğim anda alıcam Parol’u. Üstüne de türk kahvesi.

Ancak öyle önünü alabiliyorum.

.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Tansiyonunuza bakıyor musunuz bundan da kaynaklı baş ağrıları olabiliyor. Benim migrenim var. Bundan sonra tansiyon önemli. Ben yüksekliğinden ötürü geçen aylarda günlerce ağrı çektim

Ay ay ayyyy, senin anneli bebekli ifadeni sevsinler.

.

Hep bakıyorum ama normal canım.
Benim sanırım gluten hassasiyetinden kaynaklanıyo.

Ekmeği tamamen bıraktım.

.

ben hiç tansiyonuma bakmıyorum, bi tansiyon aleti alayım o zaman ben

ayy bunlar ne kadar güzel dilekler.
musmustlu yıllarımız olsun
All dene kuzum şifa olur inşallah
amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim
tahin iyi geliyormuş kuzu dene sende mide yanması için B Bonncuk dedi. ben de eve gidince alacağım.
baş ağrıların için de parol iç geçmesini bekleme bence daha kötü olur sonra
aminnnn inşallaaahhhh :)
Doktoruna söyle şurup falan veriyorlar reflü için. Doğuma yakın zamanda daha çok oluyor bebek büyüdükçe diyorlar. Benim arada oluyor bazı şeyler yediğimde
dün akşam rennie aldığıma pişman oldum sonradan çünkü dünkü tahlillerden sonra doktor 1 hafta boyunca hiç bir ilaç alamazsın demişti. haftaya perşembeye kadar dayancam bakalım inşallah düşer değerlerim
böyle olucaz hepimiz benim hamilelik günlüğüme baksana 4 aylık oldunuz demiş, günlerdir bunu konuşuyoruz ahahaa
etmeeee bu konuya girmeeee hahahah
Eee daha 4 aylıkmışız mıııııııı hani 5e girmiştik yaahu uff
Yapmaaa o konuya girmeeeeee hahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…