Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

artık tamam 4 aylık olduk 5'e girdik nihayeettt
Amann bıraktım ay işini 17+6 yım yarın 18 im artık haftalarla konuşacağım yapcak bişi yok

Eklentiler

• 7938F36E-5B96-4EC0-A8B9-0CEA8C3C0F48.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 51

Bende dün istanbul vailand a geldim gelmişken bakalım derken indirimine yakaladıkk aldık ama battıkk vallahaa sonra zamlancak dedilerr napalımm alalım eksiye düşelim needelim dedik aldık civilden aldım.ben arabası harika pentiye geldim oysakii

ohh iyi yaptınız dolar euro yine çıkıyo indirimdeyken almışsınız süper

güle güle kullansın minik kuş

bizim de öyle oluyo başka şey almaya çıkıyoruz yine tırtıla alıp dönüyoruz

Hahahahah eevttt bide araba 5binmiş 2800 ze düştü çok şaşırdık kaçırmadık ensodna

Doktorun uygun gördüyse bir sebebi vardır. Şimdilik benimde Ocak sonuna kadar yapılacak. 5 aylığa denk geliyor sanırım. Bazen çok yakıyor bazen yanmayı hissetmiyorum. Ama güven veriyor en azından.

Sağlıklı iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah çok güzeller
Ana kucağı otomatik sallananlardan mı canım

Sağlıklı iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah çok güzeller
Ana kucağı otomatik sallananlardan mı canım
Sağoll canım benimm amiinn
Evett elektrikliymiş kuzuu bende kendimiz salliyoruz sandım ama genede almak istiyordum zarzor aldırttım kocama az kullancak gitcek cöpe diyodu ama burnund an getiririm onun ben benim dediğim olmuyo diye sonra deme sen begendin ben bise begenemedim diye hahahaha huyumu bileyy aldırttım oohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…