Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
B basiliferd @Vitaminler kızlar yakın zamanda sizde hiç rahimde batma oldu mu? dün akşam yattığımda iğne batar gibi batmalar oldu sonra geçti
Oluyor abla. Bende birde akıntı başladı çiş eder gibi guldugume bakma korkutuyor ama renksiz olunca aman diyorum kaçırmışım . Bu arada rahmin büyüklüğü göbek deliğine ulaşmış.

Haberlerde plesentanin cilt rahatsızlıklarına iyi geldiği yazıyor. Doğumda plesentalari istemeyi unutmayın

Kız satarsın olmadı letgoda falan yani. İyi yapmışsın aldırmakla

Reactions: Jou
Ay bende aynı akıntı yok derken altıma etmiş gibi geliyor arada

Çok geçmiş olsunnn ileriki zamanlarda da yanma başlıyormuş geçen bir yerde denk geldim. Tahin önermişler bir gebeye o kadar iyi gelmiş ki mide yanması için hem de faydalı tahin denenebilir

Haaa hamakmı aldın kız sen onuda düşündüm biliyomusunn sonra dedim büyük yer kaplıcak elektrikli bile bilmiyodum oyle beğendim almak istedim sonradan öğrendim onu ama yinede 999 liraydı fiyat ucuktu
Benim yeğenimden kalma var hamak onu oturma odasında yanımda tutmak için kullancam ondan başka almam 999 a mı aldın

Ya çook güzelll minnoş güzellikle kullansın inşallah gözüm bebek arabalarında bu aralar bir türlü karar veremedim aklımdakiler şuan uçmuş durumdayken daha uçmadan karar versem mi bilmiyorum

Sağlıkla bebişini buyutmeyi nasip etsin Allah. Ana kucağını ne kadar a aldın canı m. Bende düşünüyorum öyle kendiliğinden sallanan bişey.

Ya çook güzelll minnoş güzellikle kullansın inşallah gözüm bebek arabalarında bu aralar bir türlü karar veremedim aklımdakiler şuan uçmuş durumdayken daha uçmadan karar versem mi bilmiyorum
Yaaa benimki 5binmiş araba düşün 2800 ze aldım ben çok iyi fiyatlaaa bizde almıcaktık pek ama bu çok uygun oluncada almışken o bu şuda aldık yaniiibende çok zor karar verdim ama bu çok güzel dii kapatma şeyide baya kapanıyo bebeğin ayağına kadar örtü bile gerek yok yanii
Canımmm benimmm sağoolll

Ay çok sevindim canım benim.
Oh oh, bundan sonra kalanını kumbarada biriktirin bebişe.

E nabızda rapor açıklaması olarak ne yazıyo kuzum? Müsait bir vaktinde bakabilir misin?

.

İyi etmişsin bende istiyorum kendinden sallanan en azından iş yemek falan yaparken iyi olur e bebekte baktım 1790 falandı fiyatı

Ay çok sevindim canım benim.
Oh oh, bundan sonra kalanını kumbarada biriktirin bebişe.

E nabızda rapor açıklaması olarak ne yazıyo kuzum? Müsait bir vaktinde bakabilir misin?

.

daha enabıza rapor düşmemiş, burada kızlar da bi tane aldıktan sonra düşer demişlerdi eczacı da bugün öyle demiş

ama reçetede şey yazıyo

pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği, infertilite öyküsü olan gebeliğin gözlemi
muhtemelen rapora da bu geçer ama izleyeyim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…