Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ay inşallah benim de biter kuzum.
ingiliz karbonatı ne kız ilk kez duydum
Soda diye satılıyor marketlerde keklerde falan kullanılırmış eskiden. Ben eczaneden almıştım soda aslında yani adı canim normal karbonat. Bi ara alkali beslenme için çok kullandı herkes. Bende egzama için almsitim çok fonksiyonlu bişey aslında mide yanmasına da etkili. Tahin de önerdiler evde hangisi varda kullanırsın nette de bakarsın canim çok faydali

tatlım her işletme bünyeye göre ödeme yapıyor. sanırım çoğu eleman paradan sebep çıkacak. kimse geçinemiyor zaten bir de maas arttırımı yapmazsa herkes çıkacak.

resmi evrak bile dönmüyor burada ama sigortamdan anlarlar herhalde 30 gün çalışmısım
Normal çalışman da cumartesi ya zaten herkese 30 gün bildirim yapılıyor. Yarın izinli olanlara 29 gün yapılmıyor yani.

Neyse sıkma canını malesef oluyor böyle keşke olmasa biraz daha sabret. Hamileyken çalışmak çok zor gerçekten anlıyorum seni. Ben de bugün ordan oraya kaç saat ayaktaydım.

Hele ki mesaisi geç biten ve cumartesi de çalışan hamilelere çok üzülüyorum

S ssummer hatta sadece yarın için değil.
ne kadar süredir burada çalışıyorsun bilmiyorum ama daha önce ki resmi tatillerde de çalıştığına dair belgeleri yarın topla çıktını al kenara koy bence.
ve o ayın bodrolarını da hazır et.
çünkü muhtemelen çalışmadı olarak gösteriyorlar bodroda.
ayrıca haftada 45 saati geçemez çalışman.
eğer geçiyorsa üzerine mesaisini almak zorundasın.
giriş çıkış saatleri imza attığınız bir şey varsa onunda fotokobisini çek.
elin kuvvetli delillerin bol olsun.

neyse ki 6 da çıkıyorum daha fazla kalamam hatta kısın 5bucuk

ayy bebeğim küçük işletme dedim ya bunların hiçbiri yapılmıyor. dükkan bakıyorum resmen pazarlamacı gibi. neyse ki sigortada ön muhasebe yazıyor

tamam kuzucum deneyeyim bunu da.
tahin alacağım çıkarken yanına bunu da ekleyeyim

tatlım her işletme bünyeye göre ödeme yapıyor. sanırım çoğu eleman paradan sebep çıkacak. kimse geçinemiyor zaten bir de maas arttırımı yapmazsa herkes çıkacak.
kuzum asgari ücret en ufak esnafı bile kapıyor.
öyle bünyeye göre ödeme yapıyor falan bunları geçsinler.
işletme sahibi eğer asgari ücreti karşılayamıyorsa işçisini çıkartabilir buna lafım yok.
ama diğer türlüsü karşı tarafı kullanmak olur.
iş veren zannediyor mu ki 3000 versem yeter bunlar. yetmez efendim yetmez. her şeye bir o kadar zam gelecek. 4250 tl bile yetmeyecek yeri geldiğinde.
sessiz kalmayın lütfen
K kdv kız enginarı beğenmedin mi demedin bişi
ayy kuzu yapamadım ya :)
eşim sipariş vermiş bugün gelecekmiş.
e bugün de yılbaşı muhtemelen yarın yaparım ama :)
yapar yapmaz haber vericem
ayy bebeğim küçük işletme dedim ya bunların hiçbiri yapılmıyor. dükkan bakıyorum resmen pazarlamacı gibi. neyse ki sigortada ön muhasebe yazıyor
kuzum ben de muhasebeciyim. ama genel muhasebe tutuyorum.
zamanında ben de işi öğrenene kadar küçük işletmelerde çalıştım ön muhasebecilik yaptım.
ama hiç bir zaman susmadım.
hakkımı sonuna kadar aldım
ama şu an da hamilesin takatin yoktur belki karşı taraf ile uğraşmaya.
genel olarak konuşuyorum sen susarsan ben susarsam başkası susarsa ne olucak

Çok sağol canım inceleyeceğim ben de çok hoşmuş hele o minik pusetiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…